x
Ze ontdekt dat haar schoonmoeder haar…
De onzichtbare vrouw verborgen in de bergen: de optische illusie die onze ogen bedriegt Heb je last van maagreflux? Ontdek welke voedingsmiddelen je moet vermijden en de remedies om het te voorkomen en te bestrijden

Ze ontdekt dat haar schoonmoeder haar spullen doorzoekt: om haar te ontmaskeren verspreidt ze briefjes in huis

26 Januari 2022 • Door Janine
2.920
Advertisement

Wat zou je doen als iemand zonder toestemming nieuwsgierig in je huis zou rondsnuffelen? Zeker, niemand zou kalm reageren: er zijn mensen die rustig blijven, proberen een oplossing te vinden, en mensen die een plan bedenken om wraak te nemen. Als het echter de schoonmoeder is die in huis rondsnuffelt, wordt de situatie nog moeilijker: je moet het probleem kunnen oplossen zonder dat er discussie ontstaat binnen de relatie. Een vrouw vertelde op Reddit dat ze zich in deze zeer ongemakkelijke situatie bevond.

via: reddit

De vrouw vertelde dat ze ontdekte dat haar schoonmoeder een echte bemoeial is en dat ze, als ze bij het huis van het stel aankomt, begint rond te snuffelen. De vrouw vertelt het verhaal: “Ik kocht zeven jaar geleden een huis en ontmoette mijn vriend Al vier jaar geleden. Dit jaar is hij verhuisd. We hebben het erover om er een thuis voor ons beiden van te maken. Als zijn moeder komt, is ze nogal nieuwsgierig. Als ik geïrriteerd ben, zegt ze: "Ik hielp gewoon met het huishouden", enz. Iets waar ze in rondsnuffelde was echt gênant. In mijn kantoor thuis hangt een briefje op mijn monitor met de tekst "Ik ben intelligent, ik ben bekwaam, ik verdien geweldige dingen". Het was iets dat mijn therapeut me adviseerde om mezelf voor een sollicitatie in een zelfverzekerde mentaliteit te brengen. Hoe dan ook, ze maakte een opmerking over mijn ego..."

Na een vervelende opmerking van de schoonmoeder te hebben gehoord, besloot de vrouw een grap met haar uit te halen en thuis wat briefjes te verspreiden. Maar het doel was ook een ander: de vrouw ontmaskeren. De briefjes bevonden zich in feite op plaatsen waar de vrouw niet had mogen snuffelen.

“Als grap besloot ik het nog een keer te doen. Ik nodigde mijn beste vriend uit en we schreven een aantal "verklaringen" om te verbergen.

Sommige waren: “Medicijnkastje: mijn tanden zullen groeien! Ik ben als een haai en ik ben sterk!

Bureau: Ik zal niet alleen de top van het bedrijf bereiken, maar ik zal mijn weg naar de top van de wereld vinden!

Er waren vele anderen en mijn vriend en ik genoten ervan om ze te schrijven."

De schoonmoeder bleef rondneuzen en begon zich vreemd te gedragen nadat ze deze rare briefjes had gevonden: een demonstratie van hoe ze rondsnuffelde waar ze dat niet had moeten doen. Ze wendde zich tot haar zoon, de vriend van de vrouw, die om uitleg vroeg. Haar partner vond het niet leuk toen hij over de grap hoorde, en het paar kreeg ruzie: de vrouw zou willen dat haar schoonmoeder ophield met rondsnuffelen; terwijl de partner beweert dat zijn moeder alleen beschermend en bezorgd is. Was het verkeerd om wraak te nemen en haar te ontmaskeren? Moet haar partner voor haar opkomen?

De schoonmoeder bleef rondneuzen en begon zich vreemd te gedragen nadat ze deze rare briefjes had gevonden: een demonstratie van hoe ze rondsnuffelde waar ze dat niet had moeten doen. Ze wendde zich tot haar zoon, de vriend van de vrouw, die om uitleg vroeg. Haar partner vond het niet leuk toen hij over de grap hoorde, en het paar kreeg ruzie: de vrouw zou willen dat haar schoonmoeder ophield met rondsnuffelen; terwijl de partner beweert dat zijn moeder alleen beschermend en bezorgd is. Was het verkeerd om wraak te nemen en haar te ontmaskeren? Zou haar partner voor haar moeten opkomen?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt