Ze probeert het kind van een andere vrouw te kopen in de supermarkt en biedt haar $500.000: gearresteerd

Janine image
door Janine

27 Januari 2022

Ze probeert het kind van een andere vrouw te kopen in de supermarkt en biedt haar $500.000: gearresteerd
Advertisement

Het niet hebben van kinderen kan een bron van verdriet en ongemak zijn voor een vrouw, vooral als ze ernaar hunkert. Wat ben je bereid te doen om een ​​baby in je armen te houden? In sommige gevallen zijn er mensen die hun toevlucht nemen tot extreme gebaren, die tot misdaad leiden. Rebecca Taylor, een 49-jarige vrouw, sprak enkele verontrustende en angstaanjagende woorden uit, die onmiddellijk de tussenkomst van de politie vereisten.

via independent

Advertisement

We weten niet wat het verleden van de vrouw is en wat haar achtergrond is. We weten alleen dat ze in Texas woont en in een Walmart-supermarkt was toen ze een vrouw aansprak bij de kassa. Zoals in de meeste supermarkten is het je misschien opgevallen dat er - bij de kassa's - kleine producten tegen een gereduceerde prijs staan. Dit is een strategie die door supermarkten wordt gebruikt om mensen te stimuleren meer uit te geven door kauwgom, snoep of andere kleine artikelen te kopen die je misschien was vergeten in de winkelwagen te gooien terwijl je door de supermarkt liep. Aangekomen bij de kassa deed Rebecca echter een verontrustend verzoek:

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Ze benaderde de vrouw in de rij voor de kassa en begon opmerkingen te maken over een van haar twee kinderen die in de kar zaten. Ze vroeg om een ​​van de kinderen te mogen kopen voor een prijs van $250.000. Hoe zou jij reageren als iemand je kind zou willen kopen? Je zou waarschijnlijk denken dat het een grap was, maar Rebecca's aanbod leek niet op een grap: de vrouw bij de kassa weigerde: hoe kon ze denken dat ze haar baby zou verkopen? Geconfronteerd met de negatieve reactie van de vrouw, verdubbelde Rebecca haar aanbod en bood ze $500.000: ze begreep duidelijk niet dat het probleem niet de prijs was, maar het absurde en illegale verzoek. De politie verklaarde later dat Rebecca de vrouw bedreigde en dat ze haar kind koste wat kost zou meenemen, maar de moeder kon de autoriteiten op tijd waarschuwen, die onmiddellijk overgingen tot de arrestatie van mevrouw Taylor. De aanklacht was die van de aankoop van een kind, wat een derdegraads misdrijf is in Texas.

Advertisement