Ze is verliefd op een geest en wil met hem trouwen: “we hebben ruzie over de trouwdatum”

Janine image
door Janine

12 Februari 2022

Ze is verliefd op een geest en wil met hem trouwen: “we hebben ruzie over de trouwdatum”
Advertisement

Is het ooit mogelijk om zo verliefd te worden op een geest dat je met hem wilt trouwen? Sommigen zouden nee antwoorden, anderen ja, ook gebaseerd op zeer beroemde liefdesverhalen die in de bioscoop werden verteld. Maar de vrouw waarover we je gaan vertellen is helemaal geen actrice, maar een persoon uit de echte wereld, en ze zou die vraag met “natuurlijk!” beantwoorden, zonder er twee keer over na te denken.

De reden? Ze besloot met een geest te trouwen en onthulde in detail de plannen voor haar huwelijk, en beschreef zelfs de ups en downs die ze ervaart en heeft meegemaakt in de relatie met haar zeer specifieke partner, evenals de meningsverschillen die voortkomen uit het plannen van de grote dag. Helaas voor haar - of misschien moeten we voor hen zeggen - is het verzoek om de ceremonie te vieren tot nu toe door verschillende kerken afgewezen. Laten we het eens tot in detail bekijken.

via Metro

Advertisement

The woman said she's got her heart set on a summer wedding, but her ghostly partner (a Victorian soldier) 'hates the heat' and has become a 'Groomzilla' ☀️👻

Pubblicato da Metro su Mercoledì 9 febbraio 2022

De vrouw in kwestie heet Brocarde, ze is 38 jaar oud en is een Britse zangeres, artiest en performer, al jaren vrij bekend en gewaardeerd in haar genre. Het is niet de eerste keer dat haar romance met Edwardo de geest in de schijnwerpers staat, maar deze keer heeft de zangeres het allemaal naar een hoger niveau getild door te praten over haar voornemens om met hem te trouwen en de details te beschrijven.

Ja, je leest het goed: deze vrouw wil heel graag trouwen met wat volgens haar de geest is van een Victoriaanse soldaat, Edwardo genaamd. Het verhaal zou beginnen wanneer deze mysterieuze figuur bij haar thuis verscheen en, zoals Brocarde zelf toegeeft, de twee op de meest ongewone manieren zouden kunnen communiceren.

Advertisement

De geest zou, volgens de artiest, haar "sensaties van warm en koud" sturen, afhankelijk van zijn stemmingen en situaties, en zou zelfs zo ver gaan dat hij haar een huwelijksaanzoek zou hebben gedaan door haar de ring op het kussen te laten vinden en, kort daarna, een vraagteken op de badkamerspiegel hebben laten vinden, in de stoom die door de douche wordt gegenereerd.

"Momenteel bespreken Edwardo en ik de datum van de bruiloft - zei Brocarde - ik zou het in de zomer willen doen, maar hij heeft een hekel aan de warmte, hij heeft altijd een temperamentvol karakter gehad en de bruiloft lijkt het slechtste in hem naar boven te halen”.

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Deze verbintenis heeft veel verwarring veroorzaakt bij degenen die gevraagd zijn om het te vieren. "We werden uit verschillende kerken gezet - vertelde de zangeres - en we werden zelfs bedreigd met duivelsuitdrijving, het vinden van de locatie blijkt ongelooflijk ingewikkeld te zijn".

Wat te doen? Gezien het feit dat haar vermeende toekomstige echtgenoot nauwelijks door andere mensen zal worden gezien, lijkt het erop dat er voor Brocarde een nogal gecompliceerd huwelijk in het verschiet ligt. Zozeer zelfs dat je je met deze aannames afvraagt ​​of het ooit gevierd zal worden, en vooral wie de gasten zullen zijn...

Wat denk jij?

Advertisement