Steward onthult op sociale media de drie meest irritante dingen die passagiers doen in het vliegtuig

Janine image
door Janine

26 Februari 2022

Steward onthult op sociale media de drie meest irritante dingen die passagiers doen in het vliegtuig
Advertisement

Het vliegtuig nemen schrikt veel mensen af: zij die met een gerust hart en zonder enige angst in een vliegtuig stappen, vormen beslist de minderheid. De meesten voelen dan ook een zekere angst die van een lichte nervositeit naar de meest viscerale staat van spanning gaat.

Kortom, het vliegtuig nemen is zeker niet makkelijk en een beetje angst voelen is absoluut begrijpelijk. Wat dat echter niet is, betreft enkele gewoonten die mensen aannemen als ze eenmaal aan boord zijn.

Dit althans volgens een steward die, via een video die hij op zijn sociale media-account deelde, op een grappige manier klaagde over de houding van sommige passagiers.

via The Sun

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Dave Anica, zo heet de steward, heeft onthuld wat de drie meest irritante dingen zijn die passagiers in het vliegtuig doen.

De eerste betreft klachten over de prijzen van drankjes en snacks. De man, in de video die al snel viraal ging en zo'n 600.000 views bereikte, imiteerde de scène waarin hij een passagier het eten overhandigt dat hij had gekocht.

"Dat is 34,50 pond alstublieft", zegt Dave, maar de vrouw antwoordt: "Waarom is het zo duur?"

De steward zegt daarop: "Dacht u dat ik de prijzen bepaal, mevrouw?"

Advertisement
daveanica/TikTok

daveanica/TikTok

Het tweede dat de steward irriteert, is wanneer hem wordt gevraagd waarom het toilet op slot is.

Een man vraagt: "Waarom is het toilet gesloten?”

Waarop Anica antwoordt: “Dat is waarschijnlijk omdat er iemand binnen is."

De denkbeeldige passagier geeft echter niet op: "En hoe weet je dat?"

"Omdat mensen de deur op slot doen als ze naar het toilet gaan”, besluit Dave geërgerd.

daveanica/TikTok

daveanica/TikTok

Op de derde plaats vinden we het moment van uitstappen na de landing: niets stoort hem meer dan mensen snel op te zien staan ​​en anderen zien duwen om snel naar de uitgang te lopen, wat regelmatig gebeurt in het vliegtuig.

“We zijn geland op uw eindbestemming. Voor de passagiers achterin die al staan: ga alstublieft zitten, jullie gaan als laatste weg", zegt Dave in de video.

daveanica/TikTok

daveanica/TikTok

Velen gaven commentaar op het door de steward beschreven gedrag en waren het eens met zijn standpunt - dat ongetwijfeld gezaghebbend is, aangezien hij elke dag met passagiers omgaat - en iemand schreef: "Ik haat de manier waarop iedereen opstaat zodra het vliegtuig is geland! Ik blijf zitten tot bijna iedereen naar buiten is."

Een andere opmerking was solidair met de tweede categorie, die van het "afgesloten toilet”: "Om eerlijk te zijn zag ik een vrouw tien minuten buiten het toilet wachten omdat ze vergeten waren het te ontgrendelen na het opstijgen."

Dave Anica bekende: "Dit is mij heel vaak overkomen."

Wat vind je van deze drie vervelende gewoontes van passagiers tijdens de vlucht? Herken je jezelf in sommige ervan?

Advertisement