Ze wordt boos op haar man en schrijft een advertentie om hem op een veiling te verkopen: “Retourneren of ruilen is niet mogelijk”

Janine image
door Janine

27 Februari 2022

Ze wordt boos op haar man en schrijft een advertentie om hem op een veiling te verkopen: “Retourneren of ruilen is niet mogelijk”
Advertisement

De reactie van een vrouw op het wangedrag van haar man - of partner - omvat meestal verschillende opties, waaronder lange bestraffende stiltes, staking van het huishoudelijk werk, geïrriteerde blikken en geschreeuw met scheldwoorden, tot de meest drastische keuze: de breuk.

Er zijn echter mensen die over zich deden praten vanwege iets anders in het licht van een onbeschoftheid van haar echtgenoot: ze is een Ierse vrouw die heeft gekozen voor een beslist alternatieve oplossing.

Het gaat om Linda McAlister, inwoonster van Nieuw-Zeeland, die heeft besloten haar man te veilen.

via The Economic Times

Advertisement

Dat klopt: de vrouw logde in op de TradeMe-website en zette haar echtgenoot te koop, die schuldig was omdat hij haar alleen thuis had gelaten met de kinderen tijdens de feestdagen om te gaan vissen. De twee trouwden in 2019 in Ierland en hebben twee kinderen van 4 en 6.

De aankondiging voldeed echter niet aan de regels van het veilinghuis, dus werd het verwijderd, maar voordat het werd geannuleerd, werd een bedrag van 63 euro geboden. Iemand vroeg zelfs om meer informatie.

Linda's advertentie luidde: "Mijn man John is best knap, hij is 1,80 meter lang, 37 jaar oud en veehouder. Hij is een man die schiet en vist”, onderstreepte ze, om potentiële kopers te waarschuwen voor de passies van haar man - door haar bekritiseerd.

Advertisement
Pxhere

Pxhere

De man heeft volgens zijn vrouw in het verleden veel "eigenaressen" gehad, maar hij is hoe dan ook een trouwe man: het belangrijkste is dat hij goed te eten en te drinken krijgt. De vrouw specificeerde echter: "Overmatige hydratatie kan enkele onaangename gevolgen hebben... video's zijn op aanvraag beschikbaar." De conclusie was: "De verkoop is definitief, retourneren of ruilen is niet mogelijk.”

John werd op de hoogte gebracht van het unieke gebaar van zijn vrouw door enkele vrienden die de advertentie zagen, en blijkbaar maakte het nieuws hem aan het lachen. In plaats van boos te worden, speelde de man het spelletje mee door naar het bedrag van de aanbiedingen te blijven kijken, ervan overtuigd dat hij een mooi bedrag zou binnenhalen om gekocht te worden. Vervolgens gaf hij toe dat hij zijn lesje had geleerd en waarschuwde hij echtgenoten over de hele wereld: pas op als je je vrouw thuis laat met de kinderen voor een dagje vissen!

Een beslist originele en grappige "wraak", die niettemin effectief was omdat het het gewenste resultaat had: John gaat voorlopig niet vissen!

Wat vind je van het idee van deze vrouw?

Advertisement