Hij vraagt ​​haar om samen te wonen, maar ze moeten elkaar nog zien op de eerste afspraak

Janine image
door Janine

25 Maart 2022

Hij vraagt ​​haar om samen te wonen, maar ze moeten elkaar nog zien op de eerste afspraak
Advertisement

Hoe gedraag je je op een eerste date? De meningen zijn verdeeld: wie zet de eerste stap? Moet hij altijd betalen of moet de rekening gelijk worden verdeeld? Hoe galant moet je zijn? Er zijn geen goede en foute antwoorden: iedereen heeft verwachtingen rond deze dag. Iemand op een romantische date zien, of zelfs bij die gelegenheid leren kennen, kan vaak een reden tot onrust zijn. Deze vrouw, Nicole genaamd, heeft niet eens een eerste date gehad: zijn woorden leidden er namelijk toe dat ze elke vorm van kennismaken weigerde.

via nicoleajonesy/TikTok

Advertisement
nicoleajonesy/TikTok

nicoleajonesy/TikTok

Nicole plaatste een video op TikTok, waarin ze vertelt over haar ervaring. De vrouw begon de man te sms'en via een dating-app. De twee konden het heel goed met elkaar vinden, dus besloten ze mobiele telefoonnummers uit te wisselen om een ​​eerste date te regelen: ze wilden elkaar allebei zien en persoonlijk leren kennen. Tenminste, dit was Nicole's idee. Ze wilde gewoon de man beter leren kennen waar ze goed mee op kon schieten via berichtjes. En tot nu toe niets vreemds.

Advertisement
nicoleajonesy/TikTok

nicoleajonesy/TikTok

De situatie veranderde drastisch toen Nicole een ongebruikelijk bericht ontving en de vrouw een screenshot van het bericht in kwestie deelde. De jongen schreef haar: "Het lijkt misschien gek omdat we elkaar nog niet hebben ontmoet, maar je lijkt ontspannen genoeg. Als de sfeer tussen ons positief is, zou je dan bij mij willen intrekken? Ik woon in een appartement met twee slaapkamers, zodat je een kamer helemaal voor jezelf zou hebben… ".

Kortom, in plaats van - zoals meestal gebeurt - rustig verder te gaan en te wachten om elkaar te leren kennen om te zien hoe de relatie zou evolueren, vroeg hij Nicole onmiddellijk of ze bereid was om bij hem te gaan wonen. Nicole was verbijsterd door dit bericht, en zegt in de video: “Gaat het wel goed? In welke wereld zou ik ja moeten zeggen op dit voorstel?” De vrouw vroeg zich af of haar profiel op de een of andere manier zou kunnen impliceren dat ze op zoek is naar een bijna gedwongen samenleving. Gebruikers die de video bekeken, waren ongelovig en konden de directe en haastige aanpak gewoon niet begrijpen en er zijn mensen die zeggen dat ze de hoop op de mensheid hebben verloren. Uit de video kunnen we dus aannemen dat Nicole niet alleen het voorstel niet heeft geaccepteerd, maar de uitwisseling van berichten volledig heeft afgebroken. Hoe zou jij gereageerd hebben?

Advertisement