Haar vriend en dochter verpesten haar vakantie: om hen te straffen laat ze hen 1300 km van huis te voet achter

Janine image
door Janine

28 Maart 2022

Haar vriend en dochter verpesten haar vakantie: om hen te straffen laat ze hen 1300 km van huis te voet achter
Advertisement

Te midden van dagelijkse inspanningen en plichten zou eenieder van ons tijd moeten vrijmaken om met het gezin door te brengen en te ontspannen. Een vakantie is bijvoorbeeld een geweldige manier om samen te zijn, momenten te delen, dingen te bespreken en misschien zelfs om elkaar beter te leren kennen. Een 27-jarige vrouw vertelde op Reddit dat ze een sprookjesreis met haar familie had gepland, maar deze reis veranderde in een echte nachtmerrie.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

De 27-jarige vrouw heeft twee kinderen van 6 en 9. Ze kreeg een relatie met Dave, 44 jaar oud en met een 17-jarige dochter genaamd Ann. De vrouw plande een autorit van 26 uur voor haar en haar twee kinderen, maar een week voor vertrek vroeg Dave haar om met zijn dochter mee te gaan, zodat de twee families elkaar beter konden leren kennen. De vrouw accepteerde, omdat ze dacht dat het een goede gelegenheid zou zijn, maar pas later besefte ze dat ze het mis had. Ann begon eigenlijk meteen over van alles te klagen. Toen ze eenmaal bij het hotel waren om uit te rusten, gingen Dave en Ann alleen uit eten en - uit gebrek aan respect - werden er sarcastische opmerkingen gemaakt.

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

De vrouw vertelt: "Na dagen van dit soort opmerkingen aan te moeten horen kon ik er niet meer tegen. Ik zei dat ik naar huis wilde en Dave weigerde om me in mijn auto te laten rijden. Ik werd woest en zei dat hij moest stoppen. Toen hij eindelijk stopte, ging ik naar de dichtstbijzijnde autoverhuurder en zei dat ze uit de auto moesten stappen." Na uren van ruzie en opmerkingen liet de vrouw Dave en zijn dochter 1300 km van huis achter: ze zei dat ze zichzelf maar moesten behelpen en een auto moesten huren. Dave beschuldigde zijn partner ervan egoïstisch te zijn en de vrouw vroeg de community Reddit om feedback. Had ze echt verkeerd gehandeld, na uitputtende uren te hebben doorgebracht, om de twee te voet achter te laten? Gebruikers beweren dat de vrouw er goed aan had gedaan: Dave en Ann hadden geen respect en hadden de ontspannende vakantie verpest die ze met haar kinderen wilde hebben. Ze had dan ook het volste recht om die ​​harde beslissing te nemen.

Advertisement