"Ik vind mijn dochter niet leuk”: de trieste bekentenis van een moeder - Curioctopus.nl
x
"Ik vind mijn dochter niet leuk”:…
Deze jongen vertelt wat het betekent om met 27 moeders en 150 broers en zussen te leven Deze online groep deelt foto's van items waarvan je niet wist dat je ze wilde: 15 onconventionele voorbeelden

"Ik vind mijn dochter niet leuk”: de trieste bekentenis van een moeder

03 April 2022 • Door Janine
1.065
Advertisement

Elke ouder houdt onvoorwaardelijk van zijn kinderen, of in ieder geval, over het algemeen is dat zo. Moeders en vaders zijn, ondanks de onvermijdelijke gebreken, trots op de kinderen die ze ter wereld hebben gebracht en elke dag streven ze ernaar om waarden en lessen aan hen door te geven die hen kunnen begeleiden in hun groei. Dit is niet altijd het geval: een moeder vertelde op Reddit dat ze haar dochter niet leuk vindt.

via: reddit

De vrouw zegt dat haar dochter 5 jaar oud is, ze is mooi, intelligent en creatief. Ze heeft veel vrienden en haar leraren zijn ook dol op haar, maar - op dit moment - vind de vrouw haar helemaal niet leuk. Ze beschouwt haar als "onstabiel", ze eet bijna niets en de vrouw zegt dat ze het zat is om met haar om te gaan. De moeder zegt: “Ze was een geweldig meisje, en ik snap niet hoe ze zo is geworden. Elke dag krijgt ze een driftbui als ze gefrustreerd of boos wordt. Dat wordt steeds erger. Het duurt minimaal 30 minuten, maximaal meer dan een uur. Ik zoek naar veel manieren om haar te helpen haar driftbuien en emoties te overwinnen, maar vaak is de enige gemakkelijke manier om haar te kalmeren, haar af te leiden met een scherm". Het kind krijgt dus een driftbui: ze schreeuwt, is onrustig, en de vrouw probeert haar te kalmeren en te troosten.

De vrouw vervolgt haar uitbarsting: “Ik probeer een goede moeder te zijn, maar het is zo moeilijk. Ik ben het gewoon zat om elke dag hiermee geconfronteerd te worden. Haar leraar denkt dat er iets aan de hand is, maar weet niet wat. En bij dit alles komen haar eetproblemen, die al bestaan sinds ze 2,5 jaar was. Ik heb geen zin meer om speciale maaltijden voor haar te maken, de lijst met acceptabele voedingsmiddelen wordt steeds kleiner en dat maakt mijn gevoelens van teleurstelling alleen maar groter."

Al deze gedachten hebben de vrouw ertoe gebracht te denken dat ze een slechte moeder is. Terwijl sommige gebruikers dat inderdaad beweren, hebben anderen haar gerust gesteld. Een gebruiker in het bijzonder zei haar: "Eerlijk? Ik denk dat je je dochter echt wel leuk vindt. Je worstelt omdat die dingen moeilijk zijn, de driftbuien, het geschreeuw... Het is oké om speelafspraakjes met anderen te hebben zonder jou en alleen met papa, misschien gedraagt ​​ze zich anders bij andere mensen, omdat jij haar mama bent. Jij bent de veilige plek voor ALLE gevoelens." Welk advies zou jij haar geven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt