Kind vindt pil in zak chips, moeder schrikt: “Gelukkig was ik erbij”

Janine image
door Janine

04 April 2022

Kind vindt pil in zak chips, moeder schrikt: “Gelukkig was ik erbij”
Advertisement

Als je klein bent, en met je moeder boodschappen gaat doen, wordt je er blij van als je haar kunt overhalen om datgene te kopen dat je het lekkerst vindt, meestal snoep, chocolade of chips. Kinderen worden vaak aangetrokken door de verpakkingen die een kleine verrassing bevatten om te verzamelen, het echte doel van iedereen die hun moeders en vaders smeken om het voorwerp van hun wens in de winkelwagen te mogen leggen.

Een Schotse vrouw stelde haar zoon tevreden door een zak chips te kopen dat echter iets totaal onverwachts bevatte.

via Daily Record

Leon started his new school today..1st day went well only a couple of hours each day this week then build him up after...

Pubblicato da Lorna Singleton su Lunedì 4 ottobre 2021

Lorna Singleton woont in West Lothian en kocht, zoals zoveel moeders, een zakje chips voor haar zoon Leon.

Ze kon zich natuurlijk niet voorstellen dat de zak een ongeïdentificeerde oranje pil bevatte.

De vrouw, die twee kinderen heeft, was geschokt door het voorval. Haar zoon Leon opende het zakje Doritos chili chips en toen hij zijn hand in de zak deed om wat te pakken, voelde hij iets ronds.

Hij haalde enthousiast de pil uit de zak en liet hem aan zijn moeder zien, ervan overtuigd dat het een snoepje was.

"Net toen hij het op wilde eten, zei hij 'kijk mama, ik heb een snoepje in mijn zak chips gevonden.’”

Lorna realiseerde zich meteen dat het geen snoepje kon zijn en nam zowel het pilletje als de zak chips uit de handen van haar zoon.

Gelukkig was ze erbij toen haar zoon het vond.

Advertisement

Wee heads up. If you or your kids eat Chili Heatwave Doritos keep an eye bcos I found an orange tablet in Leon's packet....

Pubblicato da Lorna Singleton su Giovedì 31 marzo 2022

“Zoiets verwacht je niet in je eten aan te treffen. Ik ben blij dat ik hem geen zakje mee naar school heb gegeven, want dan zou ik het niet gezien hebben en had hij het kunnen opeten.”

De vrouw herinnert zich de winkel niet meer waar ze het zakje kocht, maar nam contact op met Walkers, het bedrijf dat Doritos chips produceert, om opheldering te vragen over wat er is gebeurd.

Het bedrijf van haar kant vroeg Lorna om de pil per post te verzenden, maar vrienden van de vrouw adviseerden haar om de pil in twee delen te splitsen en slechts de helft te verzenden, voor het geval er problemen zouden ontstaan ​​tijdens het transport.

Doritos heeft hierover verklaringen afgelegd en stelt dat zij klachten van klanten zeer serieus neemt en de veiligheid en kwaliteit van haar producten de hoogste prioriteit geeft.

"We hebben strenge procedures voor kwaliteitscontroles op al onze productielocaties, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat een dergelijk artikel in een Doritos-zak is gevonden. We hebben de klant gevraagd het product aan ons terug te sturen, zodat we deze verklaringen verder kunnen onderzoeken."

Advertisement