De buurman parkeert zijn auto voor zijn deur: hij neemt wraak en vernietigt het met een bijl

Janine image
door Janine

16 April 2022

De buurman parkeert zijn auto voor zijn deur: hij neemt wraak en vernietigt het met een bijl
Advertisement

We weten het: samenleven met buren is vaak niet makkelijk. De gebeurtenissen en negatieve episodes die te maken hebben met onbeschoftheid, wrok, misbruik en ergernis die komen van degenen die naast je wonen, zijn vaak aan de orde van de dag, en het is niet zeldzaam dat ze uiteindelijk uit de hand lopen.

Het is niet de eerste keer dat we dit soort verhalen vertellen, en het verhaal dat je gaat lezen is heel voorbeeldig, helaas in negatieve zin. Van alle redenen voor het contrast tussen buren, verdienen geparkeerde auto's zeker een "speciale" plaats. De Italiaanse man weet er iets van die, nadat hij zijn auto voor de ingang van een woning had achtergelaten, deze door zijn buurman vernield aantrof. Dat klopt: niet accepterend dat die auto er stond, nam de buurman een bijl en leefde zijn woede erop uit, en meer dan een minuut achtte hij het nodig om zijn teleurstelling op deze manier af te reageren. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Corriere.it

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

De episode vond plaats in Villanova di Guidonia, een plaats aan de rand van Rome. Een woede-uitbarsting, die de 73-jarige meesleepte die de grijze Peugeot van zijn buurman bij zijn voordeur vond. Zonder al te veel na te denken pakte hij een bijl die hij in huis had, ging naar buiten en begon op de auto in te slaan.

"Niemand mag voor mijn huis parkeren", schreeuwde hij terwijl hij op de auto sloeg. Gebroken achterruit, kapotte spiegels, gehavende carrosserie: zijn woede duurde meer dan een minuut en hij leek niet te willen stoppen. Ondertussen waren sommige buren, aangetrokken door de consternatie, getuige van wat er gebeurde, filmden de scène op video en deelden deze op sociale netwerken.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

En onder de mensen die het vandalisme van de buurman ontdekten, was ook de eigenaar van de auto, die niet anders kon dan wachten tot de man kalmeerde en de autoriteiten belde om in te grijpen. Ter plaatse aangekomen, namen de politieagenten de bijl in beslag van de 73-jarige, die zich nu zal moeten verantwoorden voor het illegaal gebruiken van een wapen en hevige schade. Volgens wat is vernomen, zou het niet de eerste keer zijn dat deze man gedrag vertoont dat lijkt op de schade aan auto's die geparkeerd stonden waar de Peugeot van de buurman stond.

Op zijn zachtst gezegd een absurd verhaal, vind je niet?

Advertisement