x
Hij blijft parkeren op de plek die gereserveerd…
Kind met dyslexie maakt portretten met Rubiks kubus: “Mijn handicap is mijn superkracht” Het landschap op de achtergrond van de beroemde “Mona Lisa” behoort tot een Italiaans dorp: de bevestiging

Hij blijft parkeren op de plek die gereserveerd is voor brandweerlieden: ze vernietigen zijn auto tijdens een oefening

15 Mei 2022 • Door Janine
21.074
Advertisement

Hoeveel problemen kan een eenvoudige parkeerplaats veroorzaken? Laten we eerlijk zijn: onder de verschillende "bronnen" van kritiek hebben parkeerplaatsen een soort primaat bij het veroorzaken van conflicten tussen mensen. Pesten, onbeschoftheid, gebrek aan respect: dit alles kan worden gezegd van een auto die geparkeerd staat waar het niet zou moeten staan.

De episode die we je gaan vertellen bewijst dit. De hoofdrolspelers? Een ietwat pesterige en beledigende man, en een vrouw die bij de brandweer werkt. De eerste bleef met zijn geliefde auto het feit negeren dat hij een plek bezette die gereserveerd was voor hulpverleningsvoertuigen; daarom gaf de tweede hem een ​​goede les. Laten we eens kijken.

via: Reddit

Het verhaal komt rechtstreeks van Reddit en werd gedeeld door de gebruiker die op het sociale netwerk bekend staat als @Chef-231. De vrouw dient bij de brandweer en wilde het verhaal bekendmaken en benadrukte hoe respectloos en onbeschoft sommige mensen kunnen zijn. "Voor de winkel van mijn vriend Bob - schrijft de brandweervrouw - is een plaats gereserveerd voor hulpdiensten, en hij nam contact met mij op omdat een man zijn BMW daar bleef parkeren".

"Ik mag parkeren waar ik wil", zou de man hebben geantwoord op de klachten van de winkelier, door een superioriteit te tonen die zeker niet onopgemerkt bleef en de gemoederen hielp verhitten. Alsof dat nog niet genoeg was, zei de chauffeur tegen de man: "Ik verdien meer geld op een dag dan jij in een week!". Toen ze van deze situatie hoorde, besloot de brandweervrouw dat het tijd was om iets te doen.

Nadat ze met een brandweerwagen naar de locatie was gereden en door de BMW-eigenaar werd bekritiseerd voor het parkeren op wat zij dacht dat "haar" ruimte was, kreeg de vrouw in niet mis te verstane bewoordingen te horen: "Je kunt geen brandweer zijn, je bent een vrouw, verplaats je busje en maak dat je wegkomt." De ingrediënten om de wraak te beginnen waren op dat moment allemaal aanwezig.

Onder het mom van een inspectie van het brandbeveiligingssysteem van de winkel heeft de politieagente met haar collega's afgesproken om daar met hun voertuigen en gereedschap een oefening te houden, om met Bob af te spreken wanneer de pesterige automobilist zijn auto voor de deur van de winkel parkeerde. En zo gebeurde.

Advertisement

De BMW van de man, geparkeerd waar hij niet had moeten staan, werd zwaar beschadigd tijdens de oefening, wat de grootste woede van de man veroorzaakte. Bedreigingen, beledigingen en woede namen het over, tot het punt dat de vrouw om versterking riep en de man werd gearresteerd. "Ik heb hem geïnformeerd dat hij een oefening verstoorde en dat hij werd gearresteerd voor agressie - schreef ze - en dat zijn auto zou worden weggesleept omdat hij in de weg stond."

Een arrogantie die de automobilist veel geld kostte: 12 maanden proeftijd, plus een boete van 500 dollar voor het parkeerverbod en de kosten van de sleepwagen. "Parkeer niet waar het niet mag, anders gebeuren er nare dingen", besluit de brandweervrouw.

Wat vind je van dit verhaal?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt