Ze helpt haar partner bij het kiezen van de verlovingsring, maar ontdekt dat deze niet voor haar is

Janine image
door Janine

24 Mei 2022

Ze helpt haar partner bij het kiezen van de verlovingsring, maar ontdekt dat deze niet voor haar is
Advertisement

Het huwelijk zou de bekroning moeten zijn van een liefde, het hoogtepunt van elk zichzelf respecterende romantische relatie. Het wachten op de ring, het aanzoek en alle voorbereidingen zijn momenten van pure vreugde die stellen, klaar om de grote stap te zetten, dag na dag beleven.

Het kan echter gebeuren dat een moment van geluk en luchtigheid in een echte tegenslag verandert, zoals de hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen overkwam.

De vrouw deelde haar ongelukkige ervaring met een video waarin ze onthult dat ze samen met haar inmiddels ex-vriend een verlovingsring ging uitkiezen die hij echter aan een ander gaf. Maar helaas voor de ongelukkige bleef het daar niet bij.

via The Sun

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De komische en positieve kant zien in ongetwijfeld negatieve gebeurtenissen is een kunst en onze hoofdpersoon is er zeker mee uitgerust.

Met een ironische video, op de muziek van Best Worst Ex door Julia Cole en Alexandra Kay, vertelde ze haar verhaal: "Mijn vriend vertelde me om mijn verlovingsring te kiezen - een magisch en romantisch moment, zou je zeggen - maar hij had zeven andere vriendinnen en de ontvanger was een van hen."

En alsof dat nog niet genoeg was, voegde het meisje eraan toe dat ze officieel via sms was verlaten in het huis dat ze ooit deelden, terwijl zij, zich nergens van bewust, aan het werk was.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Onnodig te zeggen dat ze 12 jaar geen relatie had, om de breuk en de schok te boven te komen. Iemand anders vertrouwen was onmogelijk voor haar, door alles wat ze had meegemaakt.

Gelukkig steunden de reacties onder de video de onfortuinlijke. Sommigen, aangespoord door het verhaal, deelden hun tegenslagen: "Mijn ex had een vrouw en 3 kinderen in een andere staat en we hadden twee jaar een relatie", onthulde iemand, en weer een andere vrouw onthulde dat ze door haar vriend met vijf verschillende vrouwen tegelijk werd bedrogen.

Het delen van haar verhaal heeft haar zeker geholpen om het verleden definitief af te sluiten, samen met andere gebruikers lachend om haar eigen tegenslag.

Advertisement