Moeder heeft midden in de nacht geen melk meer voor haar baby en belt de politie om hulp (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

30 Mei 2022

Moeder heeft midden in de nacht geen melk meer voor haar baby en belt de politie om hulp (+ VIDEO)
Advertisement

Moeder zijn is een fulltime baan. Het op de wereld zetten van een nieuw wezen is een constante en waarschijnlijk eeuwige verantwoordelijkheid, vooral als het om baby's gaat.

Van voedingen tot kolieken, tot slapeloze nachten en de meest irritante driftbuilen: er is veel geduld en constante liefde nodig.

Shannon Bird weet er alles van. Ze is moeder van 5 kinderen en wijdt het grootste deel van haar dagen aan haar kleintjes, vooral aan haar zes weken oude baby. Op een nacht had het meisje honger en Shannon wist nog geen druppel melk te produceren, de flesvoeding was op en haar man was niet thuis.

Onze hoofdpersoon vond een unieke oplossing: ze belde de politie om hulp.

via CNN

Advertisement

Er zijn veel noodsituaties die ertoe kunnen leiden dat een burger contact opneemt met de politie. Wat de politie van Lone Peak in Utah (VS) op een zondagavond zoals zovele anderen overkwam, is nogal uniek.

Het was 2.12 uur 's nachts toen Shannons jongste dochter begon te huilen en om haar gebruikelijke nachtvoeding vroeg. Niets anders dan de gebruikelijke routine, behalve dat de arme moeder zich had gerealiseerd dat ze geen melk kon produceren en ook geen kunstmatige vervanging in huis had.

Een echte ramp, vooral omdat haar man niet bij haar was en niemand haar leek te kunnen helpen. Noch de kinderen, noch de buren waren in staat haar te helpen. Zo werd de jonge moeder gedwongen een ongebruikelijke keuze te maken.

Advertisement

Shannon besloot midden in de nacht de politie te bellen en legde snel de noodsituatie uit. De twee agenten Brett Wagstaff en Konner Gabbitas die de leiding hadden, gingen met koemelk naar het huis van de vrouw, wat helaas niet geschikt was voor een baby. De moeder, die zich de fout van de agenten realiseerde, bood aan om zelf naar de supermarkt te gaan om het te kopen en wilde het kind aan hen overlaten.

Maar de agenten verrasten haar opnieuw en gingen zelf de melk kopen en leverde deze vervolgens bij haar thuis af.

"Ze deden meer dan hun plichten en hielpen me toen ik het het meest nodig had", zei de vrouw.

Een ander noodgeval dan normaal dat de politie wist op te lossen en een arme moeder in moeilijkheden hielp die hun gebaar nooit zal vergeten.

Advertisement