Zus brengt zichzelf voor voetlicht, kondigt verloving aan op bruiloft van zus, die haar nu negeert

door Skip

06 Juli 2022

Zus brengt zichzelf voor voetlicht, kondigt verloving aan op bruiloft van zus, die haar nu negeert
Advertisement

Er zijn van die ongeschreven regels die vriendinnen, zussen of gewoon zelfs kennissen worden verwacht te respecteren om de ander niet voor paal te zetten. Een daarvan is ervoor zorgen dat je op de bruiloft van een ander niet de aandacht op jezelf vestigt met belangrijke aankondigingen. Dit is een grote dag, die men het hele leven bijblijft en toe moeten kijken hoe een genodigde van jou aandacht probeert weg te kapen bij jou, dat kan zeer onprettig blijken te zijn.

De dame in dit verhaal kondigde aan dat ze haar vriend ten huwelijk heeft gevraagd juist op de dag vóór de bruiloft van haar zus. Hoe zal de uiteindelijk kersverse bruid hebben gereageerd?   

via Reddit

Pixabay- Not the actual photo

Pixabay- Not the actual photo

Ze schrijft in een bericht op Reddit:"Ik en mijn vriend zijn al vijf jaar samen en ik heb besloten om hem een aanzoek te doen op de dag dat we ons jubileum hebben, zo wordt het moment er nog specialer op. Nadat we terug naar huis zijn gegaan kondigde ik de verloving aan onze familie-appgroep."

Het probleem ontstaat omdat verlovingsaankondiging juist op een dag vóór de bruiloft van haar zus is gedaan. En als zij  zelf niet heeft stilgestaan bij de ongelukkige samenkomst van omstandigheden, nou dan doet de toekomstige bruid het wel. Ze schrijft haar:"dat het haar teleurstelde dat ik de aandacht naar mij verlegd door de dag voor haar bruiloft de aankondiging deed en dat ik juist een paar dagen ermee had moeten wachten."

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

"Ik rekende er niet op dat ze zo zou reageren en ik zei haar dat ik niet van plan was om de verloving aan te kondigen tijdens de bruiloft, maar dat ik het gewoon aan de familie wilde vertellen. De dag erna was ik gewoon haar bruidsmeisje, maar echt aandacht heeft ze niet aan me besteed."

Het merendeel van de gebruikers heeft haar zus gelijk gegeven. Velen zeiden dat hoewel ze er goed aan had gedaan zich te verloven op een dag die belangrijk was voor haar, dat het beter was geweest als ze 48 uur had gewacht met dit door te geven aan iedereen.

Een gebruiker wist nog te melden:"Je hebt je niet goed gedragen, niet omdat je je aanzoek de dag ervoor deed, maar zoals je zus zei, dat je had moeten wachten met het aan mensen vertellen de dag na de bruiloft. Wat jij deed getuigt van slechte smaak."

En, wat is jouw mening?

Advertisement