Ze ontdekt dat haar schoonzus doet alsof ze zwanger is en vertelt het haar broer, maar hij is boos op haar

Janine image
door Janine

10 Augustus 2022

Ze ontdekt dat haar schoonzus doet alsof ze zwanger is en vertelt het haar broer, maar hij is boos op haar
Advertisement

De komst van een nieuw wezen in een gezin is altijd een blijde gebeurtenis. De vreugde van het moederschap, de schoonheid om een ​​leven langzaam vorm te zien krijgen, de angst en het verlangen om een ​​menselijk wezen te zien groeien: het zijn allemaal onbeschrijfelijke emoties.

Een pasgeborene heeft zelfs het vermogen om diegenen te benaderen die afstand namen, omdat de liefde en blijdschap zo groot zijn dat ze alle problemen of moeilijkheden wegvagen.

Hoe absurd het ook mag lijken, het komt voor dat vrouwen zeggen dat ze zwanger zijn, zelfs als dat niet waar is, alleen maar om in deze geweldige situatie te kunnen leven.

Dit is het geval van ons verhaal waarin de hoofdpersoon ontdekt dat de vrouw van haar broer een zwangerschap heeft gefingeerd. Waarom zou je in hemelsnaam zoiets doen? Laten we het samen ontdekken.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn broer en ik zijn nooit bijzonder hecht geweest en daarom heb ik ook geen geweldige relatie met mijn schoonzus": zo begint het verhaal van de hoofdpersoon van de post op Reddit.

De vrouw legt uit dat op een dag haar broer en zijn partner haar en haar familie aankondigden dat ze een kind verwachten. Het spreekt voor zich dat iedereen enthousiast was om een ​​nieuw leven in de familie te verwelkomen.

"Er was echter iets vreemds - legt ze kort daarna uit - ze zei dat ze de vijfde of zesde maand was ingegaan, maar haar buik groeide niet, ze bleef een normaal dieet volgen en ze had nog nooit een controle gehad". Kortom, er klopte iets niet.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn broer was nog nooit met haar meegegaan voor een onderzoek en op het werk wisten ze helemaal niets van haar toestand", vervolgt de vrouw.

Op een dag, wantrouwend over de hele kwestie, vroeg ​​ze haar broer of hij ooit minstens één test had gezien waaruit bleek dat ze zwanger was, maar hij zei van niet. "Ik betwijfel of ze zwanger is, je moet het onderzoeken": adviseerde zijn zus.

Een paar weken later ontdekte de broer dat zijn vrouw niet zwanger was: "hij dwong haar om naar het ziekenhuis te gaan en zodra ze zagen dat ze niet zwanger was, rechtvaardigde ze zichzelf door te zeggen dat ze dacht dat ze zwanger was, ook al ontkende het ziekenhuis elke mogelijkheid dat ze een baby verwachtte."

"Nu wil mijn broer scheiden, maar hij beschuldigt mij van inmenging in situaties die mij niet aangaan."

De reacties ondersteunen de keuze van de vrouw die, hoewel niet gewaardeerd, ongetwijfeld een web van leugens heeft onthuld.

Wat vind jij van deze absurde gebeurtenis?

Advertisement