Vader laat zijn kinderen achter bij een volslagen vreemde tijdens een vlucht: de vrouw gelooft haar ogen niet

Janine image
door Janine

23 Juni 2022

Vader laat zijn kinderen achter bij een volslagen vreemde tijdens een vlucht: de vrouw gelooft haar ogen niet
Advertisement

Om een ​​goede vader of een goede moeder te zijn, is het op de wereld te hebben gezet, niet voldoende. Het echte werk begint wanneer je voor je kinderen moet zorgen, ze moet opvoeden en bij elke gelegenheid voor ze moet zorgen. Het is duidelijk dat het helemaal niet eenvoudig is om elke dag van je leven in het gezelschap van de kinderen door te brengen, daarom zijn er veel ouders die afhankelijk zijn van kindermeisjes of babysitters. Anderen kunnen zich deze luxe echter niet veroorloven en nemen hun toevlucht tot nogal creatieve alternatieven.

De hoofdpersoon van dit verhaal vertelt dat ze een vader heeft ontmoet, in een vliegtuig, die zonder dat ze het door had zijn kinderen de hele vlucht bij haar achterliet om voor hen te zorgen. Een bizarre situatie, maar daar hield het niet op...

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Wat ik ga vertellen gebeurde afgelopen weekend - begon de vrouw in de post die ze op Reddit plaatste - ik had een vlucht die vertrok vanaf de luchthaven van New York toen ik in de rij stond om op het vliegtuig te stappen, omringd door gezinnen”. De vrouw zegt dat ze een moeder met haar zoon naast zich heeft en twee ouders met hun zoons voor haar.

De moeder van de kinderen leek haar moe, en de echtgenoot, die probeerde hun koffers niet te laten vallen, schonk geen aandacht aan de kinderen die heen en weer renden door het vliegveld.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Het was half zeven 's ochtends, ik had de zin en de kracht niet om die twee kinderen te horen, maar dankzij mijn vorige baan op een kleuterschool heb ik ze kunnen kalmeren": de vrouw zegt ontdekt te hebben dat de twee jongens, Eric en Daniel, van 9 en 6 jaar oud, erg enthousiast waren om voor het eerst een vliegtuig te nemen.

"Ik heb even met hun moeder gepraat, die me bedankte voor het vermaak en ik dacht dat mijn werk daar ophield”, verduidelijkte de vrouw.

Maar eenmaal in het vliegtuig: "De jongste zit naast me, en de vader, die de rust opmerkt waarmee zijn zoon naast me zit, besluit ineens om de oudste daar ook te laten zitten, op wat, theoretisch gezien, zijn plaats zou zijn geweest en zonder het te beseffen merk ik dat ik de twee broertjes totaal aan mijn controle overgelaten heb".

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De ongelukkige passagier ziet de vader van de twee jongens richting zijn vrouw lopen die op zijn stoel lag te slapen.

"Ik heb de hele vlucht met deze kinderen doorgebracht, terwijl de ouders een paar stoelen bij ons vandaan zaten."

Het ongeloof van de vrouw neemt echter toe wanneer ze ontdekt dat de moeder van de kinderen zich totaal niet bewust was van de roekeloosheid van de vader: "ze vertelde me dat ze kalmeringsmiddelen had genomen om de angst van de vlucht te overwinnen en niet besefte dat haar man hun kinderen aan mij had achtergelaten."

De kinderen waren ongetwijfeld aan een risico ontsnapt, die waren achtergelaten aan een volslagen vreemde. Ze hebben zeker geluk gehad, maar er had iets ergers kunnen gebeuren.

Wat vind jij? Vind je dat de vader roekeloos was?

Advertisement