Ze wordt ontslagen na twee dagen werken en neemt wraak door 211 afspraken bij de SPA te annuleren - Curioctopus.nl
x
Ze wordt ontslagen na twee dagen werken…
Ze vraagt ​​om paardrijles, maar de medewerker van de ranch antwoordt dat ze te dik is Ze ontdekt dat haar dochter tegen haar heeft gelogen over school en besluit haar te straffen door haar hond weg te geven:

Ze wordt ontslagen na twee dagen werken en neemt wraak door 211 afspraken bij de SPA te annuleren

20 Juni 2022 • Door Janine
12.139
Advertisement

Je baan verliezen is niet prettig, je raakt gedesoriënteerd, zonder de gebruikelijke routine en je moet weer aan het werk om een ​​nieuwe baan te vinden.

Dit is dus ongetwijfeld geen mooi moment in het leven van een werknemer, maar het komt voor dat sommige voormalige werknemers het niet goed opvatten, net zoals Lauren Arafat deed.

Lauren was receptioniste bij een SPA en slechts twee dagen nadat ze met haar baan was begonnen, werd ze ontslagen. Om wraak te nemen op de naar haar mening onterechte beslissing, annuleerde ze maar liefst 211 afspraken uit het boekingssysteem van de SPA. Maar laten we meer te weten komen over de details van deze "verfijnde" wraak.


Lauren Arafat, 30, was tewerkgesteld in een SPA, maar slechts twee dagen na de start van het contract werd ze ontslagen door haar werkgever vanwege haar "onregelmatige" gedrag, de vrouw had in feite vanaf de eerste dag problemen veroorzaakt waardoor de directeur genoodzaakt was om een einde te maken aan hun werkrelatie.

De vrouw, niet blij met de keuze van haar baas, besloot op een nogal geraffineerde manier wraak te nemen: ze annuleerde 211 afspraken uit het boekingssysteem van de SPA, waardoor de directeur een paar dagen moest sluiten. Een beslissing die haar de rechtbank kostte, nadat ze door het bedrijf was aangeklaagd.

Volgens de verschillende hoorzittingen heeft de vrouw: "het gebouw verlaten en de directeur heeft de afspraken voor de rest van de dag afgezegd vanwege de problemen die zich hebben voorgedaan", daarnaast maakte de vrouw via haar mobiele telefoon verbinding met de bedrijfssoftware, Phorest, en door haar naam te veranderen in die van een andere werknemer, annuleerde ze honderden afspraken.

Lauren verklaarde voor de rechtbank dat ze "de technologie niet wist te gebruiken", maar de jury stelde na het onderzoek vast dat het onmogelijk was dat de vrouw, na een training over de software, niet wist hoe ze het moest gebruiken.

"De rechtbank is van oordeel dat die actie onherstelbare schade heeft veroorzaakt. De manager moest klanten bellen om hun afspraak opnieuw te boeken en erachter komen of anderen waren geannuleerd."

Aan het einde van het proces pleitte de vrouw schuldig aan "ongeautoriseerde handelingen" met de wens de werking van het systeem in gevaar te brengen.

Zal het het waard zijn geweest voor Lauren? Wat denk jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt