Schoonzus maakt haar hangmat kapot vanwege haar gewicht: ze wordt woedend

Janine image
door Janine

23 Juni 2022

Schoonzus maakt haar hangmat kapot vanwege haar gewicht: ze wordt woedend
Advertisement

Familierelaties zijn, zoals iedereen weet, niet altijd eenvoudig. Perfecte families, zoals we die in advertenties zien, bestaan ​​niet, of zijn in ieder geval zeer zeldzaam. De verschillen in karakter zetten namelijk de familiebanden onder druk, vooral als het gaat om verworven relaties, zoals in het geval van zwagers, schoonouders enzovoort.

Het verhaal dat we gaan vertellen, gaat over een 35-jarige vrouw die een gebeurtenis deelde waarbij haar familie betrokken was. De vrouw legt op Reddit uit dat ze van haar zoon een dure hangmat heeft gekregen die haar schoonzus, ondanks haar waarschuwing, kapot heeft gemaakt vanwege haar overgewicht. De gebeurtenis veroorzaakte veel problemen voor de vrouw die door haar man en schoonzus werd beschuldigd van "body shaming". Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Ik ben 35 jaar oud, ik ben moeder van drie kinderen en de oudste, 16 jaar, gaf me voor mijn verjaardag een dure hangmat die ik al jaren wilde": zo begint het verhaal van de vrouw in een lange post op Reddit.

De moeder legt uit dat het een duur geschenk is dat haar zoon veel spaargeld heeft gekost. De vrouw was meteen enthousiast, vooral omdat ze niet gewend is om cadeaus te krijgen voor haar verjaardag of met kerst.

"Mijn schoonzus komt minstens één keer per week bij ons langs - legde ze kort daarna uit - en zodra ze de hangmat zag, was ze er snel bij!".

Zodra de vrouw zag wat haar schoonzus van plan was, vroeg ze haar er niet op te gaan liggen: "Is er een gewichtslimiet?" vroeg de ander.

"Ik vertelde haar dat er maximaal 110 kilo was toegestaan, zoals op de verpakking stond. Aanvankelijk zei ze niets, ze merkte alleen op dat het oneerlijk was dat mensen met overgewicht zoals zij het niet konden uitproberen."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik ging even weg en al na 5 minuten hoor ik een harde klap uit de tuin komen": de vrouw zei dat ze haar schoonzus op de grond zag liggen en onder haar de resten van haar hangmat aan één kant afgescheurd. De vrouw, misschien een beetje ongemakkelijk, verontschuldigde zich en zei dat ze had moeten luisteren, maar de hoofdpersoon van het verhaal vatte het helemaal niet goed op. "Ik zei toch dat hij je niet zou houden en ik had je gevraagd om er niet op te gaan liggen!" schreeuwde ze naar haar schoonzus die haar als reactie beschuldigde van body shaming.

"Ze verontschuldigde zich niet of bood geen compensatie aan, integendeel, ze had ook het lef om me een slecht mens te laten voelen en mijn man haar kant te kiezen!”.

De vrouw vraagt ​​zich af of ze zich echt misdroeg tegenover haar schoonzus of dat ze het bij het verkeerde eind had door niet naar haar waarschuwing te luisteren. Wat vind jij?

Advertisement