Vader straft zijn zoon en dwingt hem een ​​hele maand veganistisch te eten - Curioctopus.nl
x
Vader straft zijn zoon en dwingt hem…
De spieren van de mens versterken? Wetenschappers zeggen dat het mogelijk is door “berenserum” toe te dienen Hij heeft de code van de klantenkaart van de supermarkt getatoeëerd zodat hij hem niet vergeet en de aanbiedingen mist

Vader straft zijn zoon en dwingt hem een ​​hele maand veganistisch te eten

30 Juli 2022 • Door Janine
976
Advertisement

Ouders zijn is niet gemakkelijk, je kinderen opvoeden, beslissen hoe je ze dingen leert en hoe je ze zo nodig moet straffen.

De angst om fouten te maken, om te streng of te goed te zijn, je weet nooit echt of de gemaakte keuzes de beste zijn.

De vader-hoofdpersoon van dit verhaal gaf zijn zoon een voorbeeldige straf, maar nu vraagt ​​hij zich af of hij het goed heeft gedaan. Wat heeft hij gedaan? Hij dwong zijn zoon om een ​​hele maand een veganistisch dieet te volgen. Waarom? Laten we het samen bekijken.

via: Reddit

"Ik heb twee kinderen, een 16-jarige jongen en een 14-jarig meisje - begon de man te vertellen in een bericht op Reddit - vorig jaar besloot mijn dochter om veganist te worden. Ik had geen enkel probleem met haar beslissing".

De man zegt dat hij zijn dochter het geld geeft dat ze nodig heeft om het eten te betalen dat ze zelf kookt.

"Om de een of andere reden greep mijn zoon deze verandering echter aan als een kans om zijn zus voor de gek te houden", vertelde hij later. "Ik heb hem duidelijk gemaakt dat dit helemaal niet goed is en heb hem meerdere keren gestraft voor zijn houding, maar hij heeft de boodschap nooit echt begrepen."

"Vorige week kwam de situatie tot een hoogtepunt toen mijn zoon al het voedsel dat mijn dochter voor de hele week had gekocht pakte en het verstopte door te doen alsof hij het had weggegooid": de man zegt dat hij een telefoontje kreeg van zijn dochter die huilend de situatie uitlegde.

De bezorgde vader rende van zijn werk naar huis om te ontdekken dat het een nare grap was. "Ik was klaar om hem alleen nog maar rijst te geven, maar mijn vrouw kalmeerde me en kwam met een beter plan."

De ouders besloten, om de jongen te straffen, hem te dwingen een hele maand veganistisch te eten: "Ik heb mijn zoon verteld dat als hij iets anders wil, hij ervoor zal moeten betalen. Hij is boos, maar in de afgelopen 5 dagen zijn we een veganistische familie geweest".

De jongen nam contact op met zijn grootouders om te klagen over de situatie en de vader werd door hen en andere familieleden berispt, maar de man blijft geloven dat het de juiste keuze was.

Vind je dat de vader het goed heeft gedaan? Vind je het een geschikte straf?

Tags: WTFFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt