"Ik verpestte de gerechten die mijn vrouw kookte door te eten voordat ze ze kon fotograferen: deed ik er verkeerd aan?”

Janine image
door Janine

12 Juli 2022

"Ik verpestte de gerechten die mijn vrouw kookte door te eten voordat ze ze kon fotograferen: deed ik er verkeerd aan?”
Advertisement

Met de komst van sociale netwerken en thematische blogs is het online delen van voedsel een wijdverbreide praktijk geworden: het maken van foto's van het gerecht voordat het wordt geconsumeerd en het op je account plaatsen is een gewoonte geworden die door veel gebruikers is verworven, die vaak filters toevoegen om de afbeelding mooier en opvallender te maken. Er zijn mensen die in deze sector werken en daarom afbeeldingen met betrekking tot het culinaire onderwerp op hun profielen publiceren, zoals de vrouw die haar man het zorgvuldig gedecoreerde gerecht zag verpesten voordat ze het kon fotograferen, en dit heel slecht opvatte.

via Reddit

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De man besloot de episode zelf aan Reddit-gebruikers te vertellen om hun mening over de kwestie te krijgen.

"Mijn vrouw heeft een website gewijd aan koken en recepten. Ze maakt foto's van het eten voordat we zowel lunchen als dineren en plaatst ze op haar Instagram-account", legt de auteur van het bericht uit. "Om eerlijk te zijn, vind ik het vervelend om lang te moeten wachten voordat ze de perfecte foto van het eten heeft gemaakt na het versieren, toevoegen en verwijderen van dingen. Het duurt zo lang dat mijn eetlust opraakt terwijl ik wacht tot ze klaar is."

Omdat het een dagelijkse gewoonte was geworden, besloot de man op een gegeven moment dat hij niet langer wilde wachten met eten. Dus, tegenover het zoveelste versierde bord, bediende de man zichzelf zonder te wachten.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

"Ik ontdekte dat ze kookte voor haar volgende kookproject door alles op tafel te schikken. Toen ik de tafelschikking zag, dacht ik dat de foto's al waren genomen. Maar nee, ze zei dat ze nog foto's moest maken en ik moest wachten om te eten... Ze ging naar boven om haar camera te pakken en toen pakte ik de lepel en begon mijn bord te vullen met elke gang die ze had bereid, en daarmee het aspect verpestend. Ik had honger en wilde niet nog tien minuten wachten om te eten."

Toen de vrouw naar beneden terugkeerde en zich realiseerde wat haar man zojuist had gedaan, begon ze te huilen en beschuldigde ze hem van het verpesten van haar kookproject waar ze urenlang hard voor had gewerkt.

"Ik zei dat ik honger had en niet kon wachten, maar ze bleef maar tegen me schreeuwen en zei dat dit mijn poging was om haar succes te saboteren. Ik herhaalde dat ik gewoon honger had, maar ze ging huilend terug naar boven."

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Op dat punt was de man klaar met eten en ging een wandeling maken, maar de dingen waren niet verbeterd bij zijn terugkeer. Zijn vrouw, nog steeds boos, deed er nog een schepje bovenop: "Ze zei dat ze me nooit meer zou laten proeven van de gerechten die ze had bereid en dat ze ze liever in de vuilnisbak zou gooien dan ze aan een ondankbare zoals ik te geven."

De auteur van de post bracht vervolgens de nacht door in de logeerkamer en de twee praten niet meer met elkaar, maar nu vraagt ​​hij zich af: “Deed ik er verkeerd aan om het werk van mijn vrouw te verpesten?"

Wat vind jij, deed hij het juiste of had hij het moeten vermijden?

Advertisement