x
Moeder, expert in besparen, voedt haar…
Veroudering vertragen? Een studie beweert dat reptielen en amfibieën het levenselixer verbergen

Moeder, expert in besparen, voedt haar gezin van vier met iets meer dan £5 per dag

24 Juli 2022 • Door Janine
4.263
Advertisement

De dure rekeningen brengen de hele wereld in de problemen. Onder de verhogingen van elektriciteit, gas en voedsel zijn er veel gezinnen die moeite hebben om het einde van de maand te halen. Om de eindjes aan elkaar te knopen, gebruiken veel moeders bepaalde methoden en trucs.

Stacey Victoria, een ervaren moeder die begreep hoe ze een gezin van vier met 1,33 pond te eten moest geven, is zich hier terdege van bewust. De vrouw heeft een voedselbudget en heeft technieken en strategieën ontdekt om de beste aanbiedingen te krijgen. Laten we eens kijken hoe het werkt.


De kosten van levensonderhoud hebben ook het Verenigd Koninkrijk getroffen en een ingenieuze moeder begreep hoe ze zoveel kon sparen dat ze slechts £1,33 per dag uitgaf om haar gezin van vier te voeden.

Haar naam is Stacey Victoria en haar methoden zijn viraal gegaan op Instagram. In haar posts, met duizenden likes, deelt ze tips en trucs om gedurende de maand kosten te besparen.

De vrouw betaalt minder dan 300 pond per maand aan rekeningen, maar het dure leven heeft ook haar familie getroffen en dit heeft ertoe geleid dat ze, volgens een berekening, iets meer dan een pond per dag aan voedsel kan uitgeven.

De vrouw geeft 1,33 pond uit voor zichzelf en hetzelfde voor haar partner. Terwijl ze voor de dochters een totaal van 5,32 pond per dag uitgeeft.

"De stijgende kosten van dit alles troffen me enorm en zorgden ervoor dat ik nog meer op de kosten wilde besparen dan ik al deed”, aldus Stacey.

Ik leef van bijna 27 pond per week, maar ik kan alles doen wat ik wil en ik probeer zoveel mogelijk te sparen.

"Ik leef van gereduceerde en gratis boodschappen, ik ben in staat om wat extra opzij te zetten voor eventuele onverwachte uitgaven."

"Ik kan de maaltijden van mijn gezin bereiden met slechts £1,33 per persoon per dag. Een verpakking rundergehakt kost ongeveer £1,88, een grote zak Jersey-aardappelen kost 90 pence, andere groenten zoals wortelen kosten 20 pence per zak, of minder”. Onnodig te zeggen dat Stacey's technieken talrijk zijn en dat ze behoorlijk goed lijken te werken.

Wil je net als zij leren sparen? Zou je jezelf kunnen voeden met 1,33 pond per dag?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt