Jongen vertelt zijn kamergenoot dat zijn vriendin niet meer in hun huis kan blijven: ze krijgen ruzie

Janine image
door Janine

26 Augustus 2022

Jongen vertelt zijn kamergenoot dat zijn vriendin niet meer in hun huis kan blijven: ze krijgen ruzie
Advertisement

Samenleven is een moeilijke test om te overwinnen. Het valt niet mee om een ​​huis, of een kamer, te kunnen delen met iemand anders dan je familie, of het nu een partner of een vriend is, of een eenvoudige kennis.

We brengen veel momenten samen door, we delen lunches, diners en brengen avonden op de bank door om tv te kijken. Als je samenwoont met een vriend, of een vriendin, dan lijkt alles goed te gaan, totdat een van de twee zijn of haar partner huisvest, en het met zoveel moeite gecreëerde evenwicht in een oogwenk verdwijnt.

Het gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal verteld op Reddit. Zijn huisgenoot nam plotseling zijn vriendin mee naar hun appartement, maar het ging niet goed...

via Reddit

Freepik - Not the actual photo

Freepik - Not the actual photo

"Ik deel een appartement met een vriend die ik al jaren ken - begon het verhaal van de man op Reddit - we hebben deze plek al meer dan een jaar en we hebben nooit echt problemen gehad, we kunnen goed met elkaar overweg en doen veel dingen samen. Hij werkt fulltime, ik ben een student en we delen alle rekeningen, eten en betalen elk de helft van de huur."

De jongen vertelt dat zijn kamergenoot een paar maanden geleden een meisje had leren kennen dat sindsdien hele dagen bij hen thuis heeft doorgebracht. Alles ging goed totdat een gebeurtenis de balans brak. "Laatst kwam ik thuis van de universiteit, ging naar de keuken om koffie voor mezelf te zetten en toen ik de koelkast opendeed, zag ik dat er een blikje Red Bull was. Ik dacht dat mijn kamergenoot het voor ons had gekocht, dus ik dronk het op."

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

“Toen ze de volgende ochtend, bij het ontbijt, de koelkast opende en zag dat ik een Redbull had gedronken, werd ze boos op mij omdat ik haar drankje had genomen": de jongen legt uit dat hij per ongeluk de frisdrank van de vriendin van zijn kamergenoot had gepakt en, nadat hij de fout had begrepen, legde hij uit dat hij het alleen had gepakt omdat hij ervan overtuigd was dat ze van zijn vriend waren.

Het meisje werd boos op hem en vroeg hem om te kopen wat hij had geconsumeerd. Sindsdien is ze begonnen met het labelen van elk drankje of voedsel dat ze in huis heeft gehaald.

"Na dit alles heb ik mijn kamergenoot verteld dat ik niet wil dat ze bij ons blijft tenzij ze huur, rekeningen en eten gaat betalen."

De jongen zegt dat hij met zijn kamergenoot geen overeenstemming heeft kunnen bereiken en dat hij het heeft laten gaan om de relatie met hem niet te verbreken, maar de situatie verslechtert met de dag.

Denk je dat hij gelijk had om zijn vriend te vragen zijn vriendin te laten vertrekken?

Advertisement