"Mijn schoonzus heeft onze vakantie verpest omdat ze haar hond meebracht, ook al was het verboden" - Curioctopus.nl
x
"Mijn schoonzus heeft onze vakantie…
12 foto's die nergens op slaan totdat je ze beter bekijkt Autonome anti-ontbossing drones uitgevonden: ze lanceren zaden die tot 40.000 bomen per dag kunnen planten

"Mijn schoonzus heeft onze vakantie verpest omdat ze haar hond meebracht, ook al was het verboden"

26 Juli 2022 • Door Janine
24.529
Advertisement

Op vakantie gaan is het meest begeerde moment van bijna iedereen. Maar niet alles gaat zoals we zouden willen, of zoals we hadden gepland. Er zijn tientallen dingen die fout kunnen gaan, ondanks de duizenden plannen en de organisatie van minuut tot minuut.

Dit gebeurde ook met de hoofdpersoon van dit verhaal verteld op Reddit. De vrouw zei dat ze met haar gezin op vakantie was gegaan, maar haar schoonzus negeerde een van de regels van het op Airbnb geboekte huis: huisdieren waren niet toegestaan.

Deze overtreding van haar heeft de rust van de vakantie voor de hele familie, of bijna, ondermijnd. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via: Reddit

"Ik heb ongeveer 4 maanden geleden een vakantie geboekt op Airbnb voor mij, mijn man, mijn schoonzus en haar man. De Airbnb staat geen honden toe en dat had ik haar duidelijk gemaakt": zo begon de vrouw te vertellen. "Mijn schoonzus vindt dat haar hond overal welkom moet zijn, ongeacht de prijs. Maar ze zei dat ze een hondenoppas zou vinden en ik had geen reden om haar niet te geloven", legt ze kort daarna uit.

De vakantie was vijftien uren verwijderd van het land van herkomst van de familie. Om deze reden boekte de hoofdpersoon, met haar man, een vlucht, terwijl de schoonzus erop stond de auto te nemen en een ongelooflijk lange reis te maken.

Zodra ze haar schoonzus zag, zei ze iets onverwachts: "Geef me snel de sleutels zodat ik Brute - haar hond - kan meenemen zonder gezien te worden". De vrouw begon met te zeggen: "Hou je me nou voor de gek?"

De vrouw zei dat ze de acties van haar schoonzus heeft gemeld: "Ik kreeg een terugbetaling van Airbnb en overhandigde de sleutels aan de vrouw en legde de situatie uit. Ze vertelde me dat ik daar mocht blijven omdat ik eerlijk was, maar ik zei haar dat de plek gewoon te groot was voor mijn man en mij." De vrouw ging met haar man naar een ander hotel, terwijl haar schoonzus en haar man moeite hadden om betaalbare huisvesting te vinden.

De schoonzus en haar man verwijten hen dat ze de vakantie hebben verpest, maar zij beweren dat het de schuld is van de beslissing om de hond mee te nemen naar een plek waar het duidelijk verboden was.

Wie heeft er volgens jou gelijk?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt