Passagier vraagt ​​om een ​​veganistische maaltijd tijdens de vlucht: ze krijgt een fles en een servet

Janine

28 Augustus 2022

Passagier vraagt ​​om een ​​veganistische maaltijd tijdens de vlucht: ze krijgt een fles en een servet
Advertisement

Als je terug naar huis keert na een vakantie, krijg je gemengde gevoelens: aan de ene kant de blijdschap om terug te keren naar huis, aan de andere kant het verdriet dat we een plek hebben verlaten die ons hart heeft veroverd. Om deze reden laat elke vakantie altijd een beetje een bittere smaak in de mond achter, ook al zal dit niet de mooie doorgebrachte momenten uitwissen die in het geheugen gegrift zullen blijven.

Deze gevoelens werden echter bij journaliste en schrijfster Miriam Porter onmiddellijk tenietgedaan door de slechte behandeling die ze onderging op de vlucht terug naar haar thuisland: Canada. De vrouw riskeerde in feite de hele reis zonder iets te eten dat geschikt was voor haar, omdat ze niets veganistisch hadden om haar te geven.

via DH News

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

De vrouw zat op een vlucht van Air Canada, van Frankfurt naar Toronto. Het ticket bevatte ook de mogelijkheid om twee maaltijden in het vliegtuig te ontvangen. Miriam, die veganist is, had uit voorzorg enkele maanden voor de vlucht al maaltijden besteld die uitsluitend plantaardige producten bevatten.

Maar toen het dienblad arriveerde, dacht ze dat het allemaal een grap was, want er stond alleen een fles water op. Met niets achtergelaten, kon ze niet anders dan wachten op de tweede maaltijd. Ook in dit geval kreeg ze echter niets, omdat ze alleen een servet kreeg. Op dat moment aarzelde ze niet en besloot ze alles te getuigen door een video te registreren, later gepost op haar TikTok-pagina (Thekindtraveler). In korte tijd kreeg de clip veel views. Veel gebruikers hebben haar geschreven dat die maatschappij veganistische passagiers meestal op deze manier behandelt, omdat ze zich voornamelijk op vegetariërs richten.

Gelukkig realiseerde een van de stewards zich dat de vrouw niets te eten had gekregen en besloot in te grijpen door haar iets te brengen wat ze kon consumeren. "Ik ben - zegt Miriam - de vriendelijke steward dankbaar die me wat fruit bracht voor de eerste maaltijd. Toen in plaats daarvan iedereen de tweede warme maaltijd kreeg en hij me weer zonder iets zag, gaf hij me een mueslireep". Kortom, een ​​terugreis om te vergeten.

Is jou ooit zoiets overkomen tijdens een vlucht?

Advertisement