Tatoeëerder weigert te voldoen aan verzoek van minderjarige: “Ik ben trots op het gebaar dat ik heb gemaakt”

Janine image
door Janine

28 September 2022

Tatoeëerder weigert te voldoen aan verzoek van minderjarige: “Ik ben trots op het gebaar dat ik heb gemaakt”
Advertisement

Die van tatoeages is geen recente trend, maar een praktijk die zijn wortels heeft in de geschiedenis. Het fundamentele aspect van de tatoeage is echter zijn duurzaamheid. Hoewel je met innovatieve technieken een tekening kunt wissen, is het altijd beter om voorzichtig te zijn bij het kiezen van wat je wilt tatoeëren en waar. Het is dan ook een keuze waar je met elk detail rekening moet houden.

Te vaak nemen jonge mensen beslissingen zonder al te veel stil te staan ​​bij de gevolgen, het laten zetten van een tatoeage is daar een van, dus het is de taak van een volwassene om te proberen de gevolgen van een bepaald gebaar uit te leggen. In dit geval was het de tatoeëerder die weigerde een minderjarige een tatoeage te geven waar hij op een dag spijt van zou kunnen krijgen.

via Cristianogulia/TikTok

Advertisement
Cristianogulia/TikTok

Cristianogulia/TikTok

De tatoeëerder in kwestie heet Cristiano Gulia en is "beroemd" geworden omdat hij weigerde een tatoeage te zetten. Op een ochtend liep een vrouw zijn winkel binnen en begon hem aandringend te vragen haar minderjarige zoon te tatoeëren. Na verschillende pogingen, waarbij Cristiano de vrouw probeerde uit te leggen dat hij die tatoeage liever niet zou zetten, koos hij ervoor om de slotregels van die discussie te documenteren en de video op zijn TikTok-pagina te publiceren.

De vrouw beweerde dat de tatoeëerder die tatoeage bij haar zoon mocht zetten, vooral met zijn toestemming. Vervolgens probeerde de man haar op alle mogelijke manieren uit te leggen dat het geen kwestie van betaling of toestemming was, maar dat hij weigerde een overdreven opvallende tatoeage aan een tiener te geven. "Het probleem is dat ik persoonlijk een roos in de nek, die ook een deel van het gezicht bedekt, voor een vijftienjarige niet zet.” De vrouw koos er na de zoveelste weigering voor om te vertrekken.

Advertisement
Cristianogulia/TikTok

Cristianogulia/TikTok

De clip die Cristiano publiceerde, kreeg veel views, zozeer zelfs dat de betrokkene ervoor koos een nieuwe video te verspreiden, waarin hij het incident uitgebreid uitlegde. "Ik had niet gedacht dat mijn video zoveel ophef zou veroorzaken, dus ik wil een aantal details van het verhaal vertellen. Een zichzelf respecterende tatoeëerder neemt een minderjarige bij zijn eerste tatoeage bij de hand en begeleidt hem in de wondere wereld van deze kunst. Ik ben trots op het gebaar dat ik heb gemaakt”.

Wat denk jij, was het gedrag van de tatoeëerder correct?

Advertisement