"Mijn vriend betaalt alles en ik zorg in ruil voor het huis: voor hem is dit een investering"

Janine image
door Janine

01 Oktober 2022

"Mijn vriend betaalt alles en ik zorg in ruil voor het huis: voor hem is dit een investering"
Advertisement

Een van de fundamentele aspecten om een ​​relatie op de beste manier te laten verlopen, is het evenwicht. In de relatie tussen twee individuen moet men nooit proberen te domineren, maar altijd proberen elkaar tegemoet te komen.

Liefde is een reeks compromissen, die er niet in bestaan ​​de partner van gedachten te doen veranderen, maar het is iets dat op natuurlijke wijze wordt bereikt wanneer de een naar de ander luistert. Deze vrouw denkt de perfecte balans in haar relatie te hebben gevonden: hij zorgt voor het financiële aspect en zij biedt hem haar steun.

via Times Now News

Advertisement

Merry Christmas🎄

Pubblicato da Hannah Chan su Sabato 25 dicembre 2021

Dit is Hannah Chan, ze is 27 jaar oud, en ze heeft zichzelf altijd geïdentificeerd met de klassieke carrièrevrouw, die op alle mogelijke manieren probeerde een belangrijke positie binnen het bedrijf te bereiken, want haar professionele succes betekende veel meer dan afspraakjes. Dit beeld van haar veranderde echter plotseling toen ze Ed Reay (22 jaar oud) ontmoette.

Hun ontmoeting was heel ongedwongen: ze ontmoetten elkaar dankzij een website van een klant van hen. Ze begonnen te daten en realiseerden zich dat ze veel gemeen hadden en veel waarden deelden. Na een eerste kennismakingsperiode besloten ze een relatie aan te gaan. "Vroeger - legt Hannah uit - had ik mijn zakelijke succes en geld altijd als mijn waarde gezien in afspraakjes, maar ik besefte dat dit niet was wat ik wilde."

Advertisement

Yo. Business class hits different. Can’t go back to economy after this. Thanks Hannah Chan for ruining me

Pubblicato da Ed Reay su Giovedì 4 novembre 2021

De twee, die heel ver van elkaar woonden, kozen ervoor om samen te wonen en naar Londen te verhuizen. Aanvankelijk zei Ed dat hij alleen de uitjes zou betalen, maar na verloop van tijd begon hij de boodschappen, de rekeningen, de huur en zelfs “mijn nagels en de sportschool te betalen”. De man heeft ervoor gekozen om alle financiële zaken te regelen en vraagt ​​Hannah in ruil daarvoor “slechts” haar steun.

"We hebben een perfecte relatie, hij zorgt voor de kosten en ik ben vastbesloten om hem te steunen en hem alle liefde te geven die mogelijk is, maar bovenal zorg ik voor hem, breng hem een ​​smoothie of luister naar hem na een zware dag op het werk. Ik ben zijn investering, dankzij mij werkt hij beter en verdient hij veel meer dan voorheen".

First week in Arizona was a blast! Thank you to Kyree Oliver & Amanda Russell for hosting us 🤩 So excited to meet some...

Pubblicato da Hannah Chan su Mercoledì 13 ottobre 2021

Hannah is gelukkig met de balans die in hun relatie is ontstaan ​​en bovendien zei ze ook dat haar vriend dit soort morele steun veel meer waardeert dan financiële steun.

Wat denk jij ervan?

Advertisement