Ze verbiedt dat de medewerkster de telefoon gebruikt, als ze vast komt te zitten in de lift helpt niemand haar

Janine image
door Janine

23 Oktober 2022

Ze verbiedt dat de medewerkster de telefoon gebruikt, als ze vast komt te zitten in de lift helpt niemand haar
Advertisement

Wanneer je wordt aangenomen voor een baan, kan het de baan zijn die je graag wilde hebben, maar er is altijd een onzekere factor: collega's. Het kan gebeuren dat je mensen ontmoet die niet erg vriendelijk zijn, en noodzakelijkerwijs met hen moet omgaan. Heel vaak zijn het echter de werkgevers zelf die werknemers willen overheersen en hen onvriendelijk behandelen. Zo wordt er echter geen productieve omgeving gecreëerd.

Het lot beloont meestal degenen die weten hoe ze geduldig moeten zijn. Dat is wat er gebeurde met dit meisje, dat erin slaagde om wraak te nemen op haar manager.

via QuixiQuirk/Reddit

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal werd door de betrokkene verteld in een post op Reddit, waarin ze uitlegde dat ze een baan had gevonden in een dvd- en platenwinkel. Dicht bij huis, flexibele werktijden en een goed salaris leken alleen maar pluspunten te zijn. Het probleem ontstond toen ze haar supervisor Amanda ontmoette, die daar alleen werkte omdat ze de schoondochter van de eigenaar was. "Ze dacht dat ze de baas van de winkel was, maar was vooral onaardig tegen zowel medewerkers als klanten."

Dit is de reden waarom het meisje besloot al deze houdingen te vertellen aan de eigenaar van de winkel, Ken, die haar vroeg "dit gedrag te verdragen en zo min mogelijk bij haar te zijn. Het leek me dat hij haar ook niet kon uitstaan, maar ze was zijn schoondochter". Amanda's manieren werden echter met de dag minder vriendelijk.

"Ik was aan de telefoon met een klant voor een bestelling toen ze wilde bellen. Ze griste de telefoon uit mijn hand, begon tegen me te schreeuwen en zei: ‘Gebruik deze telefoon nooit meer, is dat duidelijk?’”. Op dat moment wilde het meisje er iets op zeggen, maar ze koos ervoor om te zwijgen. Soms geeft het lot echter de mogelijkheid om wraak te nemen, en zo gebeurde. Ze hoefde alleen maar af te wachten.

Advertisement
Nicholas Gemini/Wikimedia Commons - Not the actual photo

Nicholas Gemini/Wikimedia Commons - Not the actual photo

Na een hele dag achter de toonbank te hebben gewerkt om dvd's op te ruimen, kreeg het meisje de behoefte om naar het toilet te gaan. Op dat moment zag Amanda haar en schreeuwde tegen haar dat ze om welke reden dan ook niet van haar werkplek had mogen gaan. Het meisje antwoordde niets anders dan "oké". Maar de tijd dat het evenwicht zou worden hersteld, stond op het punt te arriveren.

"Op een ochtend, terwijl ik de dvd's aan het schikken was, waarschuwde de lifttechnicus me dat hij een vervangend onderdeel zou gaan halen om het te repareren en dat hij laat terug zou zijn. Kort daarna zag ik Amanda de lift binnengaan via de achterdeur. Ik dacht dat ze merkte dat er geen stroom was, maar voor een moment werkte het toch: net genoeg om een ​​halve verdieping naar beneden te gaan en perfect halverwege tussen de twee verdiepingen te stoppen. Op dat moment begon ze mijn naam te schreeuwen en me te vragen haar te gaan helpen, maar ik antwoordde dat ik de afdeling niet kon verlaten, zoals ze me gezegd had".

Hoewel Amanda zich niet goed had gedragen, ging het meisje naar de eigenaar om hem op de hoogte te stellen van het incident. Ken keek haar aan en antwoordde: "Ik zou er eigenlijk heen moeten gaan om haar eruit te halen, maar ik ben aan het tuinieren en ik zou de hele winkel vuil maken." Maar uiteindelijk kwam alles goed.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement