"Een passagier stal mijn telefoon in het vliegtuig nadat hij me de hele vlucht lastig viel, maar ik heb hem erin geluisd"

Janine image
door Janine

20 Oktober 2022

"Een passagier stal mijn telefoon in het vliegtuig nadat hij me de hele vlucht lastig viel, maar ik heb hem erin geluisd"
Advertisement

Als je het vliegtuig neemt hoop je altijd dat alles soepel verloopt, dat de vlucht geen vertraging oploopt, er geen wachtrij is om binnen te komen en dat het inchecken snel en soepel verloopt, maar vooral dat de mensen die naast je zitten respectvol en rustig zijn. De uren in het vliegtuig worden vaak slapend doorgebracht, maar als de passagiers om je heen lawaai maken, maken ze dit onmogelijk.

Dit was zonder twijfel de hoop van deze man die zich in plaats daarvan in een situatie bevond die totaal tegengesteld was aan de verwachtingen. Niet alleen werd hij constant gestoord tijdens het reizen, maar ook probeerde iemand zijn smartphone te stelen.

via ChaseMit/Twitter

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Chase Mitchell, een beroemde tv-auteur, wilde met Twitter-gebruikers delen wat hem overkwam tijdens de vlucht van Los Angeles naar Philadelphia. Zijn buren stoorden hem voortdurend, maar probeerden ook zijn telefoon te stelen. Hij zat op zijn stoel, de stoel die hem was toegewezen toen hij het ticket kocht, en de stoelen naast hem waren leeg. Om deze reden benaderde een man hem met de vraag of hij daar samen met zijn vrouw mocht zitten zodat de vrouw bij het raam kon zitten.

Chase had er geen bezwaar tegen, jammer alleen dat zijn toestemming ervoor zorgde dat hij een reis meemaakte die hij snel wil vergeten. "Zodra deze man ging zitten, begon hij video's op zijn telefoon te bekijken, niets mis mee, maar hij was zijn koptelefoon vergeten en dus moest ik horen wat hij zag. Aan dit alles moet worden toegevoegd dat hij van tijd tot tijd schreeuwde tegen de mobiele telefoon".

Zelfs alleen deze elementen kunnen een reis verpesten, maar aan dit alles moeten we details toevoegen die dit "avontuur" nog erger hebben gemaakt.

Advertisement

Die man ging, naast schreeuwen en luide video's kijken, verschillende keren naar het toilet, maar om de gang te bereiken moest Chase elke keer opstaan ​​en hem doorlaten. "Toen ik opstond, pakte ik mijn telefoon en stopte hem in mijn zak. Toen het vliegtuig op het punt stond te landen, zei hij dat hij weer naar het toilet moest. Maar het ging allemaal zo snel dat ik geen tijd had om de telefoon weer in mijn zak te steken, dus liet ik hem op de stoel liggen".

Toen hij echter weer ging zitten, zag hij zijn smartphone niet meer. Iemand had het meegenomen. De gedachte kon alleen maar uitgaan naar de man die naar het toilet was gegaan.

"Ik zou zo'n beschuldiging echter niet ongegrond kunnen maken. Zonder telefoon voelde ik me verloren, ik had alles daar in staan, te beginnen met de hotelboeking". Chase ging toen naar de steward van het vliegtuig en vertelde wat er was gebeurd. Toen de man terugkeerde van het toilet, werd hem gevraagd of hij een mobiele telefoon had, maar hij antwoordde kortaf nee.

Op dat moment herinnerde Chase zich dat hij de AirPods (de Bluetooth-koptelefoon) had en dat als hij ze in de buurt van de smartphone zou dragen, het geluid zou hebben gemaakt. Dat was precies wat er gebeurde en het leek erop dat de verdachte de telefoon had. Even later werd hij gearresteerd door de beveiliging, die hem zijn zakken liet leegmaken waardoor zijn mobiele telefoon tevoorschijn kwam.

Hoe zou jij gehandeld hebben?

Advertisement