Dit meisje doet een oproep: "Ik hou niet van werken en ik zoek iemand die me kan onderhouden, help me”

Janine image
door Janine

10 Oktober 2022

Dit meisje doet een oproep: "Ik hou niet van werken en ik zoek iemand die me kan onderhouden, help me”
Advertisement

Naarmate je ouder wordt, veranderen ook je doelen, problemen en verlangens. Velen hiervan hebben echter zeker betrekking op de werksfeer. Iedereen hoopt ooit de baan van zijn dromen uit te voeren, maar om dit resultaat te bereiken is het noodzakelijk om je constant in te zetten. Veel mensen delen dit idee niet, omdat ze het gevoel hebben dat ze niet geschikt zijn om te werken en op zoek zijn naar trucs om geen werk uit te voeren.

Er zijn mensen die, ongeacht de functie die ze uit zouden kunnen voeren, niet graag werken. Net als dit meisje dat zich tot het internet wendde om haar probleem te delen en naar een oplossing te zoeken.

via asadodefasouwu/TikTok

asadodefasouwu/TikTok

asadodefasouwu/TikTok

Het meisje is een TikToker genaamd Nani unu, op sociale media bekend onder de nickname asadodefasouwu. Ze is erg populair (ze heeft meer dan 200 duizend volgers), daarom wilde ze haar karakter openlijk tonen in een van haar video's en deed ze een beroep op al haar gebruikers. In de clip legde ze uit dat ze niet van werken houdt, dus ze heeft dringend iemand nodig die haar onderhoudt.

"Alsjeblieft, ik wend me tot jullie solidariteit. Ik heb de steun van jullie allemaal nodig. Ik hou niet van werken, ik ben er niet voor geboren, ik moet iemand vinden die me onderhoudt."

Gebruikers die besloten om de clip te bekijken, dachten aanvankelijk dat er iets mis was met het leven van het meisje, maar veranderden onmiddellijk van gedachten omdat ze dachten dat het een grap was. Toen ze echter begrepen dat haar boodschap serieus was, aarzelden ze geen moment en gaven ze geërgerd commentaar en bekritiseerden haar oproep.

Advertisement
asadodefasouwu/TikTok

asadodefasouwu/TikTok

Sommige gebruikers wilden daarentegen ironisch zijn en beweerden dat ze hetzelfde probleem hadden en dat ook zij iemand zochten die hen onderhield. Anderen zeiden wat waarschijnlijk iedereen dacht: "Dit is een beroep op jullie solidariteit: ik hou niet van werken en ik heb een reis naar Thailand nodig. Help me".

Er zijn ongetwijfeld veel mensen die alles achter zich willen laten en voor een lang en ontspannen verblijf vertrekken op de bestemming waar ze altijd van hebben gedroomd. Helaas zijn maar weinigen in staat om dit verlangen waar te maken.

Wat vind jij hiervan?

Advertisement