Gezin verhuist naar tent: “zo besparen we en voelen we ons veel vrijer”

Janine

08 November 2022

Gezin verhuist naar tent: “zo besparen we en voelen we ons veel vrijer”
Advertisement

De schoonheid van de wereld ligt juist in de verscheidenheid van individuen die haar bewonen. Iedereen vat zijn bestaan ​​anders op, maar vooral het levensmodel is niet voor iedereen hetzelfde. Sommigen houden ervan om in de stad te wonen, omringd door het constante geroezemoes van mensen die door de vele straten lopen of door het lawaai van auto's, anderen daarentegen willen op rustige plekken wonen, ver weg van het lawaai en de drukte van de stad. Als je in een situatie leeft waar je niet echt van houdt, is het belangrijkste dat je de moed en kracht hebt om te veranderen.

Dit gezin heeft besloten hun huis te verlaten en in een tent te gaan wonen. Hierdoor kunnen ze niet alleen constant veranderen waar ze wonen, maar kunnen ze ook veel besparen door de kosten te minimaliseren.

via Dailymail

Advertisement

Dit is Zoe Foster, een kunstenaar, en samen met haar man Matt had ze de moed om haar leven te veranderen en in een tent te gaan wonen. Ze verlieten de bungalow met drie slaapkamers in Northumberland en gingen wonen in een tent en een busje met de kenmerken van een camper. Toen ze deze keuze maakten waren ze met z'n tweeën, maar gedurende deze lange periode breidden ze hun gezin uit. De vrouw beviel van hun eerste kind in het busje, terwijl het tweede kind op een boot werd geboren.

Zolang de kinderen klein waren, kozen ze ervoor om zich in een huurwoning in Devon te vestigen, maar naarmate ze ouder werden, besloten ze om weer op reis te gaan om weer constant van locatie te veranderen. "Ik ben een avonturier, ik ben lange tijd niet gelukkig geweest. Zo leven is zo bevrijdend en ik vind het fijn om geen rekeningen te ontvangen, die steeds in de brievenbus zitten".

Het begon allemaal toen Zoe haar baan als academisch redacteur beu was, ze alles achterliet om over de hele wereld haar bedrijf in sieraden te beginnen. Zij en Matt hebben de stabiliteit opgegeven en zijn aan dit nieuwe avontuur begonnen. Maar wat hen het meest verbaast, is hoeveel geld ze kunnen besparen, want als het waar is dat kamperen net zoveel kost als huren, weten ze alle andere uitgaven te vermijden. "Waar we het meest van houden, is altijd in contact met de natuur te leven".

Zou jij dezelfde keuze hebben gemaakt?

Advertisement