"Ik eet alleen bacon en hamburgers met boter: op deze manier ben ik 15 kilo afgevallen"

Janine image
door Janine

10 November 2022

"Ik eet alleen bacon en hamburgers met boter: op deze manier ben ik 15 kilo afgevallen"
Advertisement

Ieder van ons heeft een favoriet gerecht, het gerecht dat we elke dag zouden kunnen eten zonder het ooit zat te worden. Dit kan het lichaam er echter toe aanzetten om aan bepaalde voedingsstoffen te wennen en problemen veroorzaken wanneer je besluit iets anders te eten. Juist daarom raden specialisten altijd een gevarieerde voeding aan.

Als het echter om een dieet gaat, moet je altijd heel voorzichtig zijn, want elk lichaam is anders en er bestaan geen voedingskeuzes die voor iedereen geschikt zijn. Iedereen zou dat dieet moeten vinden dat het beste bij hem past. Om dit te doen, moet je advies inwinnen bij experts in de sector.

Deze vrouw beweert, na talloze pogingen waarbij ze geen resultaat heeft behaald, de perfecte voeding voor haar te hebben gevonden, waardoor ze veel kilo's kwijt is geraakt.

via Dailymail

Advertisement
itscourtneyluna/ Tik Tok

itscourtneyluna/ Tik Tok

Haar naam is Courtney Luna, een 38-jarige Californische moeder, op sociale media bekend onder het pseudoniem itscourtneyluna. Jarenlang probeerde ze af te vallen, verschillende diëten uit te proberen, totdat ze een nieuwe eetgewoonte ontdekte, waardoor ze vele kilo's wist te verliezen, bijna 15, zonder het voedsel op te geven waar ze het meest van houdt.

De vrouw heeft altijd al willen afvallen, maar het lukte haar niet, ze verloor bijna de hoop, maar toen veranderde alles.

Aanvankelijk was het gewoon de zoveelste poging, maar toen ze zag dat dit nieuwe dieet echt werkte, stond ze versteld. Om deze reden besloot ze haar enthousiasme te delen door dagelijks haar maaltijden op haar Tik Tok-profiel te plaatsen. Haar dieet is uitsluitend gebaseerd op de consumptie van vlees en kaas, waarbij fruit en groenten worden opgegeven.

Advertisement
itscourtneyluna/ Tik Tok

itscourtneyluna/ Tik Tok

"Ik eet alleen vlees en dierlijke producten, dus veel hamburgers, gehaktballen, eieren, steaks, spek, veel room, boter en kaas" - vertelde Courtney - geen groenten of fruit, en zelfs geen kruiden. Zo verbeterde ik ook mijn spijsvertering."

Ze beweert alle voedingsstoffen binnen te krijgen die ze nodig heeft en heeft niet langer het opgeblazen gevoel dat groenten haar veroorzaakten, maar ze vindt het vooral heerlijk dat ze nu zoveel energie heeft.

itscourtneyluna/ Tik Tok

itscourtneyluna/ Tik Tok

Er zijn veel mensen die commentaar geven onder haar clips, sommigen bekritiseren haar keuzes, anderen zijn buitengewoon geïntrigeerd door dit soort dieet en vragen haar of het niet saai is om altijd dezelfde dingen te eten. De vrouw antwoordt echter dat dit ingrediënten zijn waar ze dol op is, maar ze benadrukt vooral dat ze geëmotioneerd raakt als ze steaks, hamburgers of gehaktballen eet. "Vlees is alles wat mijn lichaam wil."

Wat vind je van Courtney's voedingskeuzes?

Advertisement