Ze wordt uitgenodigd voor een veganistisch diner, maar besluit haar eigen vlees mee te nemen

Janine image
door Janine

25 Maart 2023

Ze wordt uitgenodigd voor een veganistisch diner, maar besluit haar eigen vlees mee te nemen
Advertisement

In de huidige samenleving hebben zich tal van trends en filosofieën met betrekking tot voedsel ontwikkeld. Er zijn steeds meer mensen die hebben besloten om alleen producten van plantaardige oorsprong te eten. Deze keuze maakt het echter ook lastig om een ​​etentje met vrienden te organiseren, omdat je een menu moet vinden waar iedereen het mee eens kan zijn. In sommige gevallen brengen degenen die een bepaald dieet volgen hun eigen maaltijden mee.

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, die was uitgenodigd voor een veganistisch diner, maar graag vlees van thuis mee wilde nemen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Ok_Employee_5876/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal wilde via een post op het Reddit-platform vertellen wat er gebeurde en vroeg gebruikers of haar gedrag als verkeerd kon worden beschouwd. Op een avond werd ze uitgenodigd voor een etentje bij een strikt veganistische familie. De vrouw had echter liever vlees gegeten, dus dacht ze dat het geen probleem zou zijn als ze een hamburger voor zichzelf zou meenemen.

"Deze familie is strikt veganistisch en wil geen producten van dierlijke oorsprong in huis, maar het diner is een plantaardige biefstuk op basis van paddenstoelen, waar ik allergisch voor ben. Ik zou nooit willen dat mijn gast de maaltijd van thuis meeneemt, maar ik zorg er meestal voor dat iedereen iets kan eten. In plaats daarvan zou ik hier het risico kunnen lopen op een lege maag te blijven. Daarom zou ik graag hamburgers meenemen".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De kwestie ligt waarschijnlijk veel mensen na aan het hart, gezien het feit dat velen besloten hebben tussenbeide te komen en hun zegje te doen, in de overtuiging dat dit een zeer respectloze houding is, maar er zijn ook individuen die haar advies hebben gegeven over wat ze zou kunnen doen. "Je moet ze bellen en zeggen dat je allergisch bent voor paddenstoelen", "je zou kunnen proberen iets veganistisch mee te nemen", maar er zijn er ook die haar verdedigen door te beweren: "als ze zich niet kunnen aanpassen aan jouw behoeften, vooral voor een allergie, zijn ze een vriendin als jij niet waard" of, nogmaals, "vertel ze dat je voedselproblemen hebt, het zijn veganisten die beter dan zij iemand kunnen begrijpen die bepaalde producten niet kan eten".

Wat vind jij?

Advertisement