Influencer heeft op sociale media scherpe kritiek op het diner dat de chef haar opdiende

Janine image
door Janine

28 Februari 2023

Influencer heeft op sociale media scherpe kritiek op het diner dat de chef haar opdiende
Advertisement

Elk jaar wordt op 14 februari Valentijsdag gevierd, oftewel de dag van de verliefden. Op deze datum maken paren meestal van de gelegenheid gebruik om tijd vrij te maken en elkaar te verrassen. Een van de belangrijkste activiteiten die bij deze gelegenheid wordt uitgevoerd, is uit eten gaan. In dergelijke omstandigheden worden vaak zeer bijzondere menu's bereid. Soms kan het echter ook gebeuren dat klanten klagen over wat hen is voorgeschoteld.

De hoofdrolspeelster van het verhaal dat we gaan vertellen, was niet tevreden met het diner dat voor haar was bereid en besloot op sociale media zowel de gerechten als de chef hard te bekritiseren. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via laurys.rodriguez/Facebook

Advertisement

Misamores, hoy es mi examen oral en Derechos Intelectuales deséenme muchos éxitos 😍😍

Pubblicato da Laurys Rodriguez su Mercoledì 15 febbraio 2023

Laurys Rodriguez is een influencer en op Valentijnsdag had ze besloten haar vriend mee uit eten te nemen in een belangrijk restaurant. Jammer dat het haar niet beviel, want ze vond dat ze te veel betaalde voor simpele gerechten die ze heel goed zelf thuis had kunnen bereiden. Later koos ze ervoor om dit allemaal op haar sociale pagina's te delen.

In het gerecht dat haar werd voorgeschoteld, zaten volgens haar sneetjes geroosterd brood met mortadella. "Mijn dierbaren houden van brood en mortadella, maar ik had nooit verwacht dat een restaurant van dit niveau zo'n gerecht voor zo'n hoge prijs zou kunnen serveren. Dan kan ik het net zo goed zelf maken en thuis opeten”.

Natuurlijk bleef de opmerking van de vrouw niet zonder antwoord van de chef-kok, Ivan Villalba, die graag benadrukte dat het een gerecht was met ingewikkelde bereidingen: "de ene was serranoham met gekonfijte kerstomaatjes en de andere was mortadella met pistachenoten en zure room. Ik hoopte dat een boerenmeisje dat zou begrijpen".

Advertisement
Laurys Rodriguez/Facebook

Laurys Rodriguez/Facebook

Er waren veel gebruikers die de kant van het meisje kozen en beweerden dat zowel de chef-kok als de eigenaar zich slecht gedroegen: "het was niet nodig om te beledigen", "een klant wilde haar zegje doen", "je wilde meer verdienen door goedkope producten aan te bieden tegen zeer hoge prijzen" of, nogmaals, "waarom zou je haar een boerenmeisje noemen?".

Wie heeft volgens jou gelijk? Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement