Deze vrouw stopte als lerares en begon te werken op een site voor volwassenen

Janine image
door Janine

02 December 2022

Deze vrouw stopte als lerares en begon te werken op een site voor volwassenen
Advertisement

Veel mensen voelen zich gedwongen om hun werk te doen terwijl ze iets heel anders zouden willen doen. Vaak wordt het beginnen met werken een noodzaak, maar op de lange termijn beginnen we het verlangen waar te nemen om te willen veranderen, om iets anders te doen.

Iets waarvan je weet dat je er goed in bent. Veranderen is echter een keuze die enorm veel moed vereist, vooral als je hierdoor neigt naar een baan die het meest wordt bekritiseerd. Deze vrouw liet zich echter niet intimideren door het mogelijke oordeel van anderen en koos ervoor om haar baan als lerares op te zeggen en inhoud op een site voor volwassenen te plaatsen.

via New York Post

Advertisement

Some of you have spent years and decades collecting evidence that you’re too much. Too emotional Too big of a...

Pubblicato da Courtney Tillia su Giovedì 31 dicembre 2020

Haar naam is Courtney Tillia, een lerares, echtgenote en moeder van 4 kinderen, die heeft besloten haar leven te veranderen. Allereerst stopte ze met haar baan als docente, daarna besloot ze foto's en video's op een site voor volwassenen te plaatsen. Een keuze die door velen werd bekritiseerd, maar die haar in staat stelde haar levensstijl volledig te veranderen. In feite is ze erin geslaagd om haar inkomsten aanzienlijk te verhogen. Op deze manier verdiende ze in drie jaar tijd ongeveer een miljoen dollar.

Als je zo'n weg inslaat, vooral als je getrouwd bent en een gezin hebt, zou je relaties kunnen beschadigen, maar voor Courtney en haar man was het niet zo, integendeel, deze keuze heeft niets anders gedaan dan hun leven verbeteren, omdat ze het zich nu kunnen veroorloven die dingen te doen die voorheen onmogelijk waren. Bovendien stellen de belangrijke verdiensten de vrouw ook in staat om maatschappelijk werk te doen en donaties te doen aan liefdadigheidsinstellingen of aan daklozen.

Advertisement

"Door deze publicaties hebben mijn gezin en ik geweldige dingen kunnen doen. Het is een enorme bron van inkomsten geweest. We hebben kunnen reizen, auto's kunnen kopen, verhuizen, maar ook de gemeenschap kunnen helpen."

Tijdens haar interviews sprak Courtney ook vaak over haar oude baan, dat wil zeggen, lerares, met het argument dat er geen mogelijkheid is dat ze terug zou kunnen keren achter het bureau, want om de bedragen te bereiken die ze nu verdient, zou ze nog meer dan 25 jaar moeten werken.

Een moeilijke keuze om te maken, maar als ze nu het werk doet waar ze van houdt, heeft ze waarschijnlijk de juiste keuze gemaakt. Wat vind jij?

Advertisement