x
Ze neemt ontslag met een briefje voor…
Influencer besluit vrouw te worden, maar bedenkt zich dan: Verrassende dingen: 17 objecten die ongelooflijk groter zijn dan normaal

Ze neemt ontslag met een briefje voor haar baas die haar niet waardeert: "Het spijt me voor je verlies"

17 November 2022 • Door Janine
22.077
Advertisement

Je gewaardeerd voelen op het werk is heel belangrijk om je rol zo goed mogelijk uit te voeren, met meer motivatie en wil om te doen. Helaas is dit niet altijd het geval en dit leidt ertoe dat werknemers om zich heen kijken, op zoek naar nieuwe banen en een meer stimulerende omgeving. Als het doel eenmaal is bereikt, wordt het ontslag onvermijdelijk en in sommige gevallen met extreme tevredenheid ingediend: dit overkwam een ​​vrouw, elektricien van beroep, die besloot haar ontslag op een beslist originele manier aan haar werkgever mee te delen.

via: Reddit

De vrouw vertelde over de episode in een bericht op Reddit en deelde met gebruikers waarom ze besloot te stoppen en de methode die ze ervoor koos om het te doen. "Heb je ooit voor een bedrijf gewerkt waar je je niet gewaardeerd voelde?" begon de auteur van het bericht. "Vandaag kreeg ik een baan aangeboden voor een dollar meer dan ik had gevraagd, plus mijn eigen busje en sponsoring op de scholen. Ik kan niet wachten om het morgen aan mijn baas te vertellen."

Kort daarna deelde de medewerkster een afbeelding van een afscheidsbriefje, vergelijkbaar met degene die mensen kopen en onder bepaalde omstandigheden geven: op de voorkant staat: "Het spijt me voor je verlies." Binnenin, op een vel papier, schreef de vrouw een paar doeltreffende woorden: "Ik ben het. Ik ben over twee weken weg. Amber."

Nadat ze haar bijzondere ontslag had ingediend, bracht Amber de community op de hoogte van de reactie van haar nu voormalige baas: "Ik ging de winkel binnen en gaf hem het briefje. Hij las het hardop voor, fronste en zei simpelweg 'oké'. Hij heeft er niet naar gevraagd. Ik moet onmiddellijk vertrekken zoals ik had verwacht, wat betekent dat hij wil dat ik de opzegtermijn van twee weken respecteer. Hij heeft me ook niet gevraagd waarom ik vertrek.”

Lezers lieten niet na hun mening te delen en gaven advies, suggesties en meningen aan de vrouw: "Je moet gewoon stoppen en het nieuwe bedrijf vertellen dat je over 2 weken begint. Boem, 2 weken vakantie!" schreef een gebruiker, terwijl een ander opmerkte: "Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En dit is de beste ontslagbrief die ik ooit heb gezien!"

Wat vind jij van haar vondst?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt