Vrouw gaat in de auto wonen: “ de huur niet betalen en op verschillende plekken wonen is geweldig”

Janine

20 Februari 2023

Vrouw gaat in de auto wonen: “ de huur niet betalen en op verschillende plekken wonen is geweldig”
Advertisement

Een gemeenschappelijke droom van veel mensen is om te reizen. Zo kun je culturen en tradities leren kennen, onbekende en spannende plekken ontdekken. Velen willen van hun leven een avontuur maken, elke dag op een andere plek wakker worden, 's ochtends opstaan ​​en af ​​en toe een ander scenario zien.

Dit alles vertegenwoordigde ook de droom van deze vrouw die, moe van het leven te moeten besteden aan het combineren van werk en constante uitgaven, besloot haar leven te veranderen. Zo transformeerde ze de auto in haar huis en begon ze de wereld rond te reizen.

via Dailymail

Advertisement

nikitacrump/Instagram

Haar naam is Nikita Crump, een 31-jarige vrouw die een werkelijk moedige keuze heeft gemaakt. Moe van haar routine die alleen bestond uit werkverplichtingen en uitgaven, wilde ze haar leven veranderen. Ze kocht een auto, een Honda Civic uit 2012, en maakte er haar huis van.

Voordat ze aan dit avontuur begon, besteedde ze bijna haar hele salaris om de huur te betalen. Nu is ze er echter in geslaagd om economische stabiliteit te bereiken. “Ik kan me niet voorstellen dat ik weer de huur zou moeten betalen. Dit nieuwe leven deed me begrijpen dat ik het oude niet leuk vond".

nikitacrump/Instagram

Om in haar levensonderhoud te voorzien, moest Nikita twee banen hebben, maar toen heeft ze haar baan opgezegd, begon te reizen en vertelde over haar dagelijkse avonturen op sociale media. Dit is haar nieuwe baan. “Eerst moest ik me inzetten, was ik heel voorzichtig met wat ik kocht, maar ik moest vooral geld besparen. Die periode was erg vermoeiend, gelukkig is die voorbij".

Advertisement

nikitacrump/Instagram

Ze liet het allemaal achter zich, ze stopte elektronica, benodigdheden voor buiten (kampeertent), toiletartikelen en een emmer in de kofferbak van haar auto. Af en toe zoekt ze een vriendin op, wast ze zich in de sportschool en elke avond zoekt ze een nieuwe plek om te overnachten. “Sinds ik naar de auto ben verhuisd, is mijn leven verbeterd. Natuurlijk sta ik elke dag voor nieuwe uitdagingen, maar dankzij deze ervaring is mijn leven veel mooier geworden. Alles kost me natuurlijk veel minder”.

Nikita's keuze was een moeilijke keuze, maar ze dacht er geen seconde over na voordat ze aan dit avontuur begon

Zou jij dezelfde beslissing hebben genomen als zij?

Advertisement