Fastfoodmedewerker loopt weg tijdens dienst: “Ze wilden dat ik de afwas deed”

Janine

26 November 2022

Fastfoodmedewerker loopt weg tijdens dienst: “Ze wilden dat ik de afwas deed”
Advertisement

Op de werkvloer heeft iedereen verplichtingen, omdat je op de beste manier moet kunnen presteren. Vaak worden medewerkers echter ook gevraagd om taken uit te voeren die hun competentie te boven gaan. In het licht van deze verzoeken kan men op twee manieren handelen: accepteren en uitvoeren of weigeren, maar op dat moment moet men alle gevolgen accepteren.

Deze man wilde waarschijnlijk vanaf het begin al niet werken, dus toen hem een ​​taak werd toevertrouwd die hij niet wilde doen, aarzelde hij niet en ging ervandoor. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Ladbible

Advertisement

fionnmccallum470/TikTok

Zijn naam is Fionn McCallum, bekend op sociale media onder het pseudoniem fionnmccallum470, en hij werd beroemd door het plaatsen van een video op TikTok, waarin hij lachend wegrent van zijn werk. De jongen is, of beter gezegd, was een medewerker van de fastfoodketen McDonald's, die midden in zijn dienst ervoor koos om te vertrekken.

De clip begint met Fionn die zich concentreert op een gootsteen vol keukengerei dat hij zou moeten afwassen: vette bakplaten, roosters van friteuses en glazen.

fionnmccallum470/TikTok

De jongen nam tegenover die stapel serviesgoed een ​​bedenkelijk maar resoluut besluit. Hij draaide zich om en liep heel rustig de keuken uit, terwijl al zijn collega's hem stomverbaasd aankeken. Plots begon hij naar de uitgang te rennen, maar toen hij bijna bij de voordeur was, kwam de manager van het restaurant achter hem aan, zwaaiend met zijn armen en schreeuwend zei hij hem terug te komen.

Advertisement

fionnmccallum470/TikTok

Fionn sprak, eenmaal buiten, zijn volgers toe: "ze dachten dat ik al dat vuil zou opruimen. Ik ben gestopt met werken voor McDonald's, nu ga ik naar huis. Tot ziens, doei".

De video bracht gebruikers ertoe om commentaar te geven, vooral de werknemers van de fastfoodketen kwamen tussenbeide, die onderstreepten dat afwassen het beste werk was "omdat het betekent dat je niet in de eetzaal bent om bestellingen op te nemen, wat echt heel vermoeiend is”. Anderen vonden dit gedrag echter buitengewoon kinderachtig: "alleen kinderen gedragen zich zo, je had je taak moeten volbrengen, in plaats van weg te rennen. Dit duidt op luiheid".

Wat vind je van zijn houding? Hoe had hij zich moeten gedragen?

Advertisement