Ze betalen hem niet voor een klus en hij besluit wraak te nemen door het door hem gebouwde hotel te vernielen

Janine image
door Janine

04 December 2022

Ze betalen hem niet voor een klus en hij besluit wraak te nemen door het door hem gebouwde hotel te vernielen
Advertisement

Een van de fundamentele aspecten van het leven is het werk, juist omdat het daardoor mogelijk is om te overleven, maar bovenal kan men alleen door een baan zijn gezin onderhouden. Een vast salaris hebben is altijd beter, je weet zeker dat het elke maand binnenkomt, maar er zijn er ook die betaald worden op basis van het geleverde werk. Soms kan het gebeuren dat de klant besluit niet te betalen. Hoe moeten we ons in deze gevallen gedragen?

Deze man vond de oplossing en besloot zijn onenigheid met de wanbetaling aan te tonen door zijn werk te vernietigen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via jack.longworth.52/Facebook

Advertisement
jack.longworth.52/Facebook

jack.longworth.52/Facebook

Iedereen verwacht na het voltooien van een bepaalde klus de juiste betaling te ontvangen, helaas was dit niet het geval voor deze man en al zijn collega's. De gebeurtenis vond plaats in Liverpool, Engeland, waar een groep arbeiders meewerkte aan de bouw van een nieuw hotel. Toen de hoofdpersoon van het verhaal ontdekte dat zijn inspanningen en die van zijn collega's niet werden betaald, werd hij woedend. Na de nodige tijd te hebben gewacht, besloot hij actie te ondernemen en iets te doen dat zijn sporen zou achterlaten.

Heel rustig en kalm liep hij naar de graafmachine die voor de werkzaamheden werd gebruikt, klom erop, startte hem en reed hem naar de constructie. Alles werd gefilmd en de video werd vervolgens op Facebook gepubliceerd, ging het internet rond en verzamelde talloze views.

Advertisement
jack.longworth.52/Facebook

jack.longworth.52/Facebook

In de clip zien we de arbeider de ingang van het hotel, het elektrische systeem, deuren en andere verschillende elementen vernielen. Blijkbaar had de man zo'n 700 euro moeten krijgen, maar omdat hij zijn werkgever niet kon bereiken besloot hij actie te ondernemen. De schade zou zo'n 500.000 euro bedragen. Om die reden is de medewerker door de politie aangegeven en wordt de zaak onderzocht.

Hoewel de manier van handelen verkeerd was, heeft de meerderheid van de internetgebruikers de kant gekozen van de arbeider omdat werk altijd betaald moet worden, vooral uit respect. Om dit alles te voorkomen had de werkgever niets anders moeten doen dan de tijden respecteren en zijn woord houden.

Wat vind je van het gebeurde?

Advertisement