Tweeling heeft relatie met dezelfde man: “We houden van hem en willen met hem trouwen”

Janine

08 December 2022

Tweeling heeft relatie met dezelfde man: “We houden van hem en willen met hem trouwen”
Advertisement

Broers en zussen hebben een speciale band, het lijkt erop dat ze aan één blik genoeg hebben om elkaar te begrijpen. Dit vermogen is nog duidelijker bij tweelingen. Deze laatsten delen elk moment van hun bestaan, ze lijken een geweldige band te hebben, ze lijken bijna in staat een telepathische communicatie tot stand te brengen. De een denkt het en de ander zegt het.

Dat zie je allemaal terug in deze tweelingmeisjes, die niet alleen in alle opzichten identiek zijn, maar besloten hebben alles te delen. Zodanig dat ze verliefd werden en zelfs een relatie kregen met dezelfde man. Een complexe situatie, laten we eens kijken hoe ze ervoor kozen om het op te lossen.

via Realitytitbit

Advertisement

Anna en Lucy DeCinque worden de meest identieke tweeling ter wereld genoemd, niet alleen zijn ze onmogelijk uit elkaar te houden, maar ze lijken ook elk detail te delen, dat er geen verschillen zijn. Het meest opvallende is dat ze in een soort symbiose leven. Anna doet niets als Lucy haar niet volgt en vice versa. Heel vaak gedragen ze zich alsof ze één persoon zijn.

"Als de een naar het toilet gaat, gaat de ander met haar mee, hetzelfde geldt voor de douche. De een belt en de ander neemt meteen op. Ik denk niet dat we alleen zouden kunnen functioneren. We willen ons nooit van elkaar scheiden. We zijn voor altijd aan elkaar gebonden."

Hun band wordt misschien niet begrepen, ze legden uit dat ze niet ver van elkaar kunnen leven, ze moeten constant weten wat de ander doet.

"We douchen samen, we doen samen onze make-up op, we gaan tegelijkertijd naar bed en hetzelfde gebeurt als we honger hebben, alles is hetzelfde, we eten zelfs dezelfde hoeveelheid voedsel. Anderen begrijpen het misschien niet, maar dit is hoe we ons leven willen leiden, we zien onszelf als één persoon".

Advertisement

De gelijkheden zijn niet alleen tot dat beperkt, ze werden allebei verliefd op dezelfde man, en nu is hij hun vriend. Zijn naam is Ben, het lijkt erop dat hij hen beiden ten huwelijk heeft gevraagd, maar de bruiloft heeft nog niet plaatsgevonden omdat dit in Australië, waar ze wonen, verboden is.

“Ben begrijpt - leg de tweeling uit - onze band en veroordeelt ons niet. Zo is het al vanaf de eerste dag. Er is nooit jaloezie geweest. Zo kunnen we altijd samen zijn”.

Wat vind je van deze situatie?

Advertisement