Hij wil op zichzelf gaan wonen, zijn moeder bouwt een huis voor hem in de tuin

Janine image
door Janine

10 December 2022

Hij wil op zichzelf gaan wonen, zijn moeder bouwt een huis voor hem in de tuin
Advertisement

Sommige ouders willen dat hun kinderen altijd bij hen zijn, ze willen ze beschermen en nooit alleen laten. Dit is echter niet mogelijk, omdat iedereen tijdens het opgroeien zijn eigen ruimte en onafhankelijkheid nodig heeft. Daarom voelt men, als men een bepaald punt in zijn leven heeft bereikt, de behoefte om weg te gaan van het ouderlijk huis en er een voor zichzelf te hebben. Vaders en moeders zullen ongetwijfeld gelukkig zijn met deze keuze, maar tegelijkertijd hadden ze hun "kleintje" graag altijd bij zich gehouden.

Om te voorkomen dat haar zoon te ver bij haar vandaan gaat wonen, heeft deze moeder ervoor gekozen om een ​​huis voor hem in de tuin te bouwen.

via The Sun

Advertisement
fromhousetohome4/TikTok

fromhousetohome4/TikTok

De keuze van deze moeder werd bekend gemaakt via een video, die ze zelf op TikTok plaatste, op het profiel fromhousetohome4. Bij de clip hoort ook een onderschrift waarin ze uitlegt dat ze graag zou willen dat haar "kind" altijd bij haar blijft: "wanneer je niet wilt dat je kind je huis verlaat... bouw je er een voor hem in je tuin".

De vrouw was niet klaar om zich te scheiden van haar tienerzoon, daarom probeerde ze een oplossing te vinden, om hem altijd aan haar zijde te hebben. Na lang nadenken vond ze het antwoord: een huis voor hem in de tuin bouwen.

Advertisement
fromhousetohome4/TikTok

fromhousetohome4/TikTok

Het resultaat was optimaal, want de woning is niet alleen erg mooi, maar bovenal voorzien van alle gemakken en voorzieningen: keuken, badkamer en slaapkamer. Allemaal een paar meter van het huis van zijn ouders en het kostte maar 7.000 pond. Het meest interessante aspect is dat er voorheen niet eens een structuur was. Het is vanaf niets gebouwd, maar dit was mogelijk omdat haar man een bouwbedrijf heeft.

fromhousetohome4/TikTok

fromhousetohome4/TikTok

Het oorspronkelijke idee wekte veel nieuwsgierigheid bij de gebruikers, die niet aarzelden en de vrouw complimenteerden: "een mooi huisje" of “hier hou ik van, ik zou hetzelfde willen doen voor mijn kinderen".

De houding van deze moeder is niet anders dan die van veel andere moeders die nooit gescheiden zouden willen zijn van hun kleintjes, maar ze altijd graag bij zich zouden willen hebben. Dit kan een echte oplossing zijn om kinderen meer ruimte te geven zonder hun nabijheid op te geven.

Zou jij hetzelfde hebben gedaan?

Advertisement