"Ik verdien €7.000 per maand met boodschappen doen die mensen me vragen te doen”

Janine

03 Januari 2023

"Ik verdien €7.000 per maand met boodschappen doen die mensen me vragen te doen”
Advertisement

Iedereen hoopt in zijn leven op een dag de baan van zijn dromen te vinden, de baan die ze als kind zo graag wilden doen. Jammer echter dat je nooit weet welke verrassingen de toekomst voor ons in petto heeft. Om deze reden is men, wanneer men een baan nodig heeft om in zijn levensonderhoud te voorzien, vaak al tevreden met de eerste baan die men kan vinden.

Het Mexicaanse meisje waar we je over gaan vertellen, begon iets ongewoons te doen om een ​​stabiel inkomen te hebben: ze doet eenvoudige en dagelijkse boodschappen voor mensen. Op deze manier is ze gekomen om een ​​aanzienlijk bedrag te besparen. Laten we eens kijken.

via Flipboard

Advertisement

Haar naam is Vanessa Garcia, ze is 28 jaar oud en woont in Los Angeles. Afgestudeerd in de biologie, koos ze ervoor om haar wetenschappelijke carrière opzij te zetten om haar kinderdroom te vervullen en actrice te worden. Het duurde enkele jaren om een ​​vast inkomen met acteren te krijgen, dus probeerde ze eerst een manier te vinden om geld te verdienen.

Ze vond de oplossing dankzij de site Taskrabbit. Hiermee slaagde ze erin om ongeveer $7.000 per maand te verdienen, zonder het acteren op te geven. Vanessa heeft altijd talloze baantjes gehad, van babysitten tot bijles geven op school, tot zelfs als entertainer op kinderfeestjes. Hoewel ze veel werkte, vulde het haar portemonnee niet genoeg. Alles veranderde toen een vriend van haar haar vertelde over Taskrabbit, hoe hij geld verdiende door thuis Ikea-meubels in elkaar te zetten voor iedereen die dat wilde.

"Ik verspilde geen tijd en schreef me in voor Taskrabbit, en ontdekte dat je zoveel meer kon doen dan alleen Ikea-meubels in elkaar zetten. Er waren verzoeken voor alles, van het inpakken van cadeaus tot het herschikken van kasten, van persoonlijke assistent tot het plannen van evenementen. Ik begon al deze klussen in het weekend te doen. Een paar jaar later begon ik ten volle te profiteren van alles wat de app te bieden had en schreef ik me in voor alle banen waarvan ik wist dat ik ze kon doen."

Dankzij deze app slaagt Vanessa erin om 7.000 dollar per maand te verdienen, ze heeft van wat aanvankelijk gewoon klusjes waren, een echte baan gemaakt. "Ik heb meer dan 1.000 taken voltooid op Taskrabbit. Aangezien je niet aan een quotum hoeft te voldoen, werk ik soms zeven dagen per week, soms maar drie. Het gaat om flexibiliteit en de mogelijkheid om te kiezen wanneer en hoe lang je tijd hebt.”

Wat denk je, kan dit echt een beroep zijn?

Advertisement