Op 78-jarige leeftijd trouwt hij met een 17-jarige vrouw: na tweeëntwintig dagen vraagt ​​hij de scheiding aan

Janine image
door Janine

15 Januari 2023

Op 78-jarige leeftijd trouwt hij met een 17-jarige vrouw: na tweeëntwintig dagen vraagt ​​hij de scheiding aan
Advertisement

Er zijn door de eeuwen heen miljoenen dingen gezegd over de liefde, maar tot nu toe heeft niemand een definitief antwoord kunnen vinden. Wat telt echt in een relatie? Hoeveel gewicht hebben persoonlijke, culturele en economische verschillen bij het succes van een relatie? Hoeveel obstakels kan de wil om samen te zijn en gelukkig te zijn overwinnen? Elk paar is een verhaal op zich en er zijn geen goede of foute paden voor iedereen.

Het verhaal van dit paar leert ons echter dat verschillen soms zelfs de meest verliefde stellen van elkaar kunnen scheiden, als ze echt groot zijn. Omdat liefde belangrijk is, maar leeftijd heeft ook zijn gewicht.

via IB Times

Advertisement

Het verhaal van Abah Sarna, 78, en Noni Navita, 17, begon met een brandstoflevering in West-Java, Indonesië. De man werd namelijk verliefd op de jonge vrouw toen ze brandstof voor zijn landbouwvoertuigen afleverde. De twee begonnen eerst te praten en daarna af te spreken tot de beslissing om ondanks de tegenstand van velen te trouwen.

Het geluk bleek helaas niet voorbestemd voor dit paar. In feite besloot Abah na slechts 20 dagen huwelijk plotseling om de ​​scheiding van zijn jonge vrouw aan te vragen. Zowel Noni als haar familie, die hun verbintenis had gesteund, waren zeer verrast door deze plotselinge en ogenschijnlijk onterechte keuze, aangezien het koppel in die paar dagen een gelukkig leven had geleid.

Advertisement

Volgens een familielid van Noni zou de mogelijke oorzaak van deze plotselinge beslissing het verzet kunnen zijn van de familie van haar man, die altijd tegen de verbintenis is geweest, die het ook niet eens was met de genereuze bruidsschat die Abah aan zijn vrouw had gegeven voor het huwelijk. De man had zijn vrouw namelijk twee pick-ups vol huishoudelijke artikelen, 11 gram goud en een belangrijke som geld ter waarde van ongeveer 500 euro geschonken, evenals een motor aan de familie en ondanks de scheiding vroeg hij niets terug te krijgen dat aan Noni was gegeven.

Een liefdesverhaal dat een roman waardig is en helaas geen happy end heeft gevonden.

Advertisement