Een 90-jarige vrachtwagenchauffeur draait diensten van 12 uur om de rekeningen te kunnen betalen

Janine image
door Janine

17 Januari 2023

Een 90-jarige vrachtwagenchauffeur draait diensten van 12 uur om de rekeningen te kunnen betalen
Advertisement

Het leven van iedereen is vol met constante uitgaven, van levensmiddelen tot belastingen, waarvan de laatste het zwaarst op de portemonnee van individuen drukken, de elektriciteits- en gasrekeningen zijn. Als je al vele jaren werkt, is een van je constante dromen om met pensioen te gaan en eindelijk te kunnen ontspannen, maar niet iedereen is voorbestemd om van dit geluk te profiteren. Sommigen worden zelfs na de pensioengerechtigde leeftijd gedwongen door te werken.

Net zoals deze man overkwam, die ondanks zijn 90-jarige leeftijd nog steeds gedwongen wordt zijn vrachtwagen te besturen om de rekeningen te kunnen betalen.

via Uk daily

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Brian Wilson uit Sheffield is 90 jaar oud en werkt al 70 jaar als vrachtwagenchauffeur. Zijn carrière begon in 1953, zijn eerste baan was het leveren van benzine aan meerdere tankstations. In 1970 begon hij in zijn eentje het familiebedrijf E. Wilson & Sons te leiden, dat zich altijd al met transport bezighield. Hij heeft nooit vrijwillig een dag thuis gezeten van zij werk, in zijn lange carrière heeft hij slechts 7 weken vrij gehad vanwege een gebroken voet. Afgezien hiervan, heeft hij altijd alles gegeven aan het bedrijf.

Advertisement

Brian Wilson has clocked up more than 70 years on the road. 🚛

Pubblicato da BBC News su Mercoledì 11 gennaio 2023

Sinds hij het bedrijf heeft overgenomen, heeft hij miljoenen kilometers achter het stuur afgelegd en nog nooit een ongeluk gehad. "Werken - legt Brian uit - kan betekenen dat ik om 4 uur 's ochtends opsta en ploegendiensten van 12 uur draai. Het hangt allemaal af van de verplichtingen die ik gedurende de week op me neem. Mijn vrouw moedigt me aan om te blijven werken zolang als ik kan en ik me nog goed voel, bovendien moet ik wel, om de rekeningen te kunnen betalen, de kosten stijgen elk jaar en dit motiveert mij om door te gaan met werken. Maar ik kan niet wachten om met pensioen te gaan. Dit alles doe ik natuurlijk omdat ik voor mezelf werk, als ik afhankelijk was geweest van iemand anders, had ik eerder willen stoppen".

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Brian heeft al aan alles gedacht als hij met pensioen gaat. Hij is een reis aan het organiseren voor hem en zijn 89-jarige vrouw Mavis. De bestemming is Thailand, om een ​​van hun 4 kinderen te bezoeken, die daar al enkele jaren woont.

Wat vind je van deze man die, ondanks dat hij de 90 is gepasseerd, blijft werken?

Advertisement