Actrice reageert op kritiek op haar gewicht: 'Dit lichaam heeft me succes gebracht”

Janine

11 Februari 2023

Actrice reageert op kritiek op haar gewicht: 'Dit lichaam heeft me succes gebracht”
Advertisement

Te vaak zijn wijzelf de strengste rechters voor onszelf. We beoordelen ons uiterlijk of onze acties op een overdreven kritische manier, terwijl het voldoende zou zijn om gewoon te kunnen accepteren, te omarmen wat we als gebreken beschouwen en ze als iets unieks te identificeren, maar vooral datgene karakteriseren dat een teken van herkenning wordt.

Deze actrice besloot om te omarmen wat iedereen als een fout identificeerde en er haar kracht van te maken. Precies om deze reden heeft ze besloten om te reageren op iedereen die haar bekritiseerde vanwege haar gewicht. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via BBC

Advertisement

Michelle Rodríguez is een Mexicaanse actrice en zangeres. Ze is altijd bekritiseerd vanwege haar gewicht sinds ze op het podium staat, maar het nam toe toen ze besloot om met haar lichaam te pronken op de cover van het tijdschrift Marie Claire. Te vaak blijven individuen stilstaan ​​bij uiterlijkheden, zonder zich er echt in te verdiepen. Op deze manier zal men nooit de persoonlijkheid en het karakter van iemand anders kunnen ontdekken. Door middel van een clip die op sociale media is geplaatst, heeft de vrouw besloten om te reageren op haar tegenstanders en bedankte ze haar "overvloedige lichaamsbouw", omdat het alleen daaraan te danken is dat zovelen haar nu kennen.

"Ik leef in een groot lichaam en ik schaam me er niet voor. Dit lichaam heeft me in staat gesteld om al mijn dromen waar te maken: het laat me zingen, dansen, schrijven, autorijden, spelen, liefhebben en knuffelen met degenen van wie ik hou. Het heeft me jaren gekost, maar uiteindelijk leerde ik ervan te houden, het te accepteren, ervoor te zorgen, te respecteren en ervan te genieten. Ik aanbid al zijn delen, zelfs die als onvolmaakt worden beschouwd. Ik zeg deze dingen omdat ik wil dat iedereen leert van zichzelf te houden en te accepteren".

Hoewel er velen zijn die kritiek hebben geuit, is er geen gebrek aan mensen die tussenbeide zijn gekomen om haar te verdedigen en te bedanken, omdat ze een model is om door geïnspireerd te worden. “Wat een mooie woorden, misschien begrijpen velen het niet als ze kritiek leveren en beledigen. Ze denken niet dat er aan de andere kant iemand zoals zij is. Gefeliciteerd", "je bent een dappere vrouw", "dank je wel, je bent mooi. Je hoeft het aan niemand uit te leggen. Je bent perfect zoals je bent' of, nogmaals, “je hebt ervoor gezorgd dat ik mezelf accepteer zoals ik ben, bedankt voor wat je zei. Ik denk dat het velen zal helpen."

Wat vind jij?

Advertisement