Hij verliest zijn trouwring op vakantie, het wordt gevonden verstrikt rondom een vis

Janine image
door Janine

12 April 2023

Hij verliest zijn trouwring op vakantie, het wordt gevonden verstrikt rondom een vis
Advertisement

Wanneer een object verloren gaat, wordt de hoop om het te vinden steeds kleiner naarmate de tijd verstrijkt. En wanneer dit object een belangrijke sentimentele waarde heeft, zoals bijvoorbeeld een trouwring, is het ongenoegen dubbel. Soms verlies je die helaas ook en hoe hard je er ook naar zoekt, elke poging blijkt tevergeefs.

Stel je de verrassing voor dat je wordt benaderd door een onbekende die je ring op de bodem van de zee heeft gevonden! Dit overkwam een ​​jonge bruidegom na een vakantie op Norfolk Island in het uiterste noorden van Australië.

via The Sun

Advertisement
Matthew Manning/Facebook

Matthew Manning/Facebook

Nathan Reeves en zijn vrouw Suzie waren op vakantie in Australië op Norfolk Island toen ze beseften dat de trouwring van de man was verdwenen. "Hij vertelde me het nieuws pas nadat ik het had gezocht en ik was er niet erg blij mee", zegt zijn vrouw Suzie. "Ik zeg hem altijd dat hij hem moet afdoen voordat hij gaat zwemmen", vervolgt hij, waarbij ze aangeeft dat het verlies van de ring een dag voor hun tweede trouwdag plaatsvond.

De man had alle hoop verloren om hem te vinden, toen hij via de Facebook-groep van de community werd gecontacteerd door lokale snorkelaar Susan Prior, die hem vertelde dat ze zijn ring op de bodem van de zee had gevonden en gefotografeerd zonder echter in staat te zijn om de mul waar hij omheen zat te vangen.

Advertisement
Hij verliest zijn trouwring op vakantie, het wordt gevonden verstrikt rondom een vis - 2

https://www.facebook.com/photo...

De vrouw uitte haar bezorgdheid over de gezondheid van de mul, die op dit moment in uitstekende conditie lijkt te zijn, maar naarmate hij groeit, kan hij beschadigd raken door de ring rond zijn lichaam. Als hij in een net terecht zou komen, zou de ring voorzichtig kunnen worden verwijderd en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar, waarna de mul zou worden vrijgelaten. De hele lokale bevolking is nu druk bezig met het zoeken naar de vis en iemand heeft zijn metaaldetector aangeboden om te helpen zoeken.

"Ik kon het niet geloven. Ik heb een paar vrienden op het eiland en zij hebben met vaste zekerheid verklaard dat ze het zullen vinden", aldus de man, enthousiast over deze onverwachte vondst. Dat wensen we hem van harte!

Advertisement