Moeder bekritiseerd omdat ze GPS-armbanden om de polsen van haar dochters deed: “het zijn geen honden"

Janine image
door Janine

05 Juni 2023

Moeder bekritiseerd omdat ze GPS-armbanden om de polsen van haar dochters deed: “het zijn geen honden"
Advertisement

Als je ouder wordt, word je overspoeld met grote vreugde, maar tegelijkertijd met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Je moet je ervan bewust zijn dat je vanaf het eerste moment dat een kind wordt geboren, voor hem moet zorgen, hem 's nachts moet knuffelen als hij huilend wakker wordt of hem moet troosten als hij zich pijn doet. De kleintjes zitten echter boordevol energie en hen bijhouden wordt steeds moeilijker en complexer. Om deze redenen bedenkt elke vader of moeder een truc om hun kinderen onder controle te houden.

De hoofdpersoon van het verhaal heeft besloten om GPS-armbanden om de polsen van haar kinderen te doen om te weten waar ze zijn en om er zeker van te zijn dat ze te allen tijde veilig zijn. Jammer echter dat deze keuze van haar veel kritiek heeft gekregen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Telemundo

Advertisement
Amazon

Amazon

De moeder, influencer, die video's van haar gezin deelt op The Stevens Family, heeft besloten om via een clip te laten zien hoe ze haar kinderen in de gaten houdt. Wel jammer dat het filmpje waarin ze onderstreepte dat ze ervoor gekozen had om air tags, oftewel gps-indicatoren, om de pols van haar dochters te doen. Zodanig dat ze op elk moment kan controleren waar ze zijn. Deze apparaten worden vaak gebruikt voor het lokaliseren van items, en zelfs sommige eigenaren van huisdieren gebruiken ze om hun verloren dieren te vinden.

Misschien is dit niet de juiste houding om jongere kinderen in de gaten te houden, die zich vrij zouden moeten kunnen bewegen, maar al te vaak maken moeders zich zorgen over wat er met hun kinderen kan gebeuren en daarom proberen ze hen op alle mogelijke manieren onder controle te houden.

Advertisement
Amazon

Amazon

De clip werd door talloze mensen gezien, zodanig zelfs dat het bijna een miljoen keer werd bekeken. Velen hebben echter negatief gereageerd op deze houding, omdat ze niet geloven dat het correct is om je bezorgdheid door te geven aan je kinderen, tot het punt dat ze GPS-armbanden gebruiken: "het zijn geen honden die gecontroleerd moeten worden en waarvan je altijd moet weten waar ze zijn" of "laat ze vrij, ook al zijn ze klein, je moet ze vrij laten bewegen". Anderen daarentegen verdedigen de vrouw en beweren dat ze er goed aan doet: "Ik heb het ook gedaan en ik voel me rustiger omdat ik weet waar ze zijn".

Wat vind jij, is het juist dat de moeder haar zorgen op deze manier onder controle houdt?

Advertisement