In Athene is er een zwevend restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk diner op 40 meter hoog - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In Athene is er een zwevend restaurant…
Cacaoboter met augurk smaak op komst Haar kat haat mandarijnen: het baasje gebruikt ze als een beschermend schild voor de kerstboom

In Athene is er een zwevend restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk diner op 40 meter hoog

Door Janine
1.636
Advertisement

In Athene, Griekenland, is er een restaurant dat echt buitengewoon is, dat de uitdrukking "haute cuisine" letterlijk moet hebben opgevat. Het specifieke idee achter "Dinner in the sky" is de keuken op grote hoogte - smakelijke gerechten op een onberispelijke manier gekookt, worden geserveerd in een zwevend restaurant van 40 meter hoog! Elke avond hebben 22 gasten het geluk om te genieten van een spectaculair uitzicht over de stad, terwijl ze 6 verschillende gangen proeven.

Een echt unieke en bijzondere ervaring, misschien niet geschikt voor iedereen, maar zeker indrukwekkend.

In het zwevende restaurant in Athene, Griekenland, worden de diners samen met de tafel en stoelen vervoerd naar ongeveer 40 meter hoog - een magisch punt, van waaruit je het hele historische centrum op 360 graden kunt observeren, zonder obstakels.

Het platform waarop de stoelen worden bevestigd, hangt in de lucht terwijl gasten genieten van een authentieke Griekse maaltijd gecombineerd met uitstekende wijnen. Elke gast is vastgebonden met een verstelbare en draaibare stoel die veiligheid en bescherming biedt.

Het uitzicht is echt ongeëvenaard.

Advertisement

"Dinner in the Sky Athens" biedt twee tijden om te dineren - 19:30 en 21:30. Prijzen beginnen bij $150 per persoon en plaatsen zijn extreem beperkt, dus we raden aan ruim van tevoren te boeken als je een unieke ervaring als deze wilt meemaken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt