"Mijn ex heeft me bedrogen en nu wil zijn minnares geld voor hun baby": de woede van een vrouw

Janine image
door Janine

17 Mei 2021

"Mijn ex heeft me bedrogen en nu wil zijn minnares geld voor hun baby": de woede van een vrouw
Advertisement

Bepaalde episodes van gezinnen of stellen lijken soms echt de wildste verbeelding te overstijgen en slagen erin ons sprakeloos te maken, zelfs zonder de details volledig te ontdekken. Wat we je gaan vertellen bewijst het, en het werd verteld door een vrouw die, geschokt door wat er gebeurde, besloot haar situatie op sociale media te delen.

Het ontdekken van bedrog door een partner is op zich voor niemand prettig. Maar stel je dan eens voor dat er enige tijd na de scheiding een verzoek om financiële hulp komt voor een kind dat de man in kwestie kreeg met zijn minnares. Dit is wat de vrouw vertelde die op Reddit publiekelijk vroeg of ze gelijk had om te reageren zoals ze had gereageerd.

via Mirror

Advertisement
Snappygoat - Not the actual photo

Snappygoat - Not the actual photo

"Mijn vriend heeft me het grootste deel van onze relatie bedrogen - zei de gebruiker die bekend staat als alafleur23 op Reddit - Toen ik het bedrog ontdekte, sprak ik met zijn minnares en hoorde ik dat ze zwanger was. Op dat moment feliciteerde ik haar en beëindigde ik de relatie met mijn ex. Zij gingen door met daten."

Er is een jaar verstreken waarin de vrouw probeerde haar leven te veranderen en die slechte ervaring te vergeten. Helaas was een bepaalde nasleep van wat er was gebeurd, klaar om naar haar terug te keren, levend en wel. "Dat meisje stuurde me een sms op Facebook en vroeg me om geld om luiers en andere dingen die baby’s nodig hebben, te kopen, omdat ze ontdekte dat mijn ex haar ook bedroog en haar verliet voor een andere vrouw."

Advertisement
Unsplash - Not the actual photo

Unsplash - Not the actual photo

Nogal schokkend, nietwaar? Op dat moment weigerde de jonge vrouw: "Ik voelde me niet op mijn gemak om haar op deze manier te helpen, omdat ze sliep met mijn ex en dat bleef doen, zelfs nadat het verraad was ontdekt". "Ze werd boos en vertelde me dat de baby ook voor een deel van mij was. Mijn ex kwam toen ook opdagen en zei dat ik haar moest helpen."

Volgens wat de vrouw ook op Reddit vertelde, bevond de minnares van haar ex zich in een moeilijke economische situatie, en ook om deze reden voelde ze zich schuldig over het feit dat ze negatief op haar verzoek had gereageerd. De reacties van gebruikers lieten echter niet lang op zich wachten en arriveerden met honderden tegelijk.

Katie Tegtmeyer/Flickr - Not the actual photo

Katie Tegtmeyer/Flickr - Not the actual photo

Vrijwel iedereen nam de verdediging van de jonge vrouw op zich, met de overtuiging dat het helemaal niet waar was dat het kind gedeeltelijk van haar was, en dat de verantwoordelijkheid voor wat er gebeurde volledig bij haar ex-vriend lag. Velen hebben haar erop gewezen dat als ze had ingestemd met financiële hulp voor het kind, ze het slachtoffer zou zijn geworden van misbruik van haar vriendelijkheid en goede trouw.

Wat vind jij? Had hij haar moeten helpen? Was het ongevoelig om te weigeren?

Advertisement