Deze vrouw is bevallen van haar 22e kind: ze is de moeder van de grootste familie van Engeland

Janine image
door Janine

28 Mei 2021

Deze vrouw is bevallen van haar 22e kind: ze is de moeder van de grootste familie van Engeland
Advertisement

Het hebben van een groot gezin is de wens van veel mensen: er zijn er die ervan dromen om voor slechts één kind te zorgen en er zijn er die, aan de andere kant, een klein voetbalteam wensen. Het krijgen van een kind is niet eenvoudig, kun je je dan voorstellen wat het betekent om er maar liefst 22 te hebben? Sue en Noel zijn man en vrouw, ze wonen in Morecambe - in Lencashire, in Engeland - en hebben 22 kinderen. Hoewel ze beweerden het hierbij te willen laten, kreeg het jonge stel hun 22e baby. Maar dat is nog niet alles: Sue en Noel verwachten ook hun eerste kleinkinderen en zijn - met hun grote familie - de grootste familie van Engeland.

via TheSun

Advertisement

theradfordfamily/Instagram

In 2018 had de vrouw verklaard dat ze geen kinderen meer wilde, zei ze dat ze de zwangerschap niet zou missen, en op de vraag van de verloskundigen "zien we je volgend jaar weer?", had ze categorisch nee geantwoord. Maar de dingen zijn duidelijk veranderd, en nu hebben ze 22 kinderen. Maar ook de kinderen hebben hun gezin gesticht en nu verwachten Sue en Noel hun zevende kleinkind.

Advertisement

theradfordfamily/Instagram

Het stel ontmoette elkaar toen ze allebei nog heel jong waren: Sue was 14 toen ze voor het eerst zwanger werd van Noel, die vader werd toen hij net 18 jaar was. Beiden waren geadopteerd door hun respectievelijke families, en hoewel velen dachten dat ze te jong waren, besloten ze de baby te houden en te trouwen.

theradfordfamily/Instagram

Sinds die dag, lang geleden, zijn ze hun gezin blijven uitbreiden en vandaag delen ze hun verhaal - dankzij afbeeldingen - op Instagram, waar ze 380.000 volgers hebben. Kun je je voorstellen hoe het is om voor meer dan 20 personen het avondeten klaar te maken en voor iedereen de was te doen?

theradfordfamily/Instagram

Dankzij hun sociale kanaal kunnen we een glimp opvangen van hun drukke leven. Het onderhouden van zo'n groot gezin is ook erg kostbaar, en Sue antwoordt dat zij en Noel geen "geheime miljonairs” zijn. Elke week besteedt het gezin ongeveer £350 aan alleen al eten, en uit eten gaan is een luxe waar ze vaak geen geld voor hebben. En met z’n allen op vakantie gaan? Dit komt ook zelden voor. Daarnaast is het huishouden een zeer vermoeiende taak. Na de geboorte van hun tweeëntwintigste kind, een meisje, zei het echtpaar dat ze wilden stoppen: het zal ongetwijfeld veel energie kosten om voor de kleinkinderen te zorgen en hen te zien opgroeien.

Advertisement