Moeder koopt Mercedes voor ruim honderdduizend euro voor haar kinderen van 9 en 7: “Ik ben trots op ze” - Curioctopus.nl
x
Moeder koopt Mercedes voor ruim honderdduizend…
Medewerker in een supermarkt neemt plechtig ontslag terwijl hij midden in de winkel zijn brief voorleest

Moeder koopt Mercedes voor ruim honderdduizend euro voor haar kinderen van 9 en 7: “Ik ben trots op ze”

14 Augustus 2021 • Door Janine
24.286
Advertisement

De meeste ouders beweren dat hun kinderen niet verwend mogen worden: het vervullen van al hun wensen is contraproductief, omdat ze de waarde van werk en opofferingen niet leren. Deze gedachte wordt echter niet door iedereen gedeeld: wanneer het gezin welgesteld is, hebben ze vaak de neiging om hun kinderen iets te geven dat andere mensen absurd en totaal nutteloos vinden. Het cadeau van een Australische vrouw aan haar kinderen zorgde zeker voor discussie. Laten we eens kijken waarom.

Roxy Jacenko is een zakenvrouw en een bekende tv-persoonlijkheid. De vrouw heeft twee kinderen: de 9-jarige Pixie en de 7-jarige Hunter. De dochter is, ondanks haar zeer jonge leeftijd, al erg populair op sociale media en werkt samen met haar moeder: ze lanceerde onlangs haar speelgoedbedrijf, genaamd "Pixie Fidgets". De vrouw zegt supertrots te zijn op haar kinderen omdat ze, hoewel ze nog erg jong zijn, zich inzetten in alles wat ze doen.

Misschien wilde Roxy ze om deze reden belonen: ze gaf hen een gloednieuwe Mercedes Benz, die tot 142.000 pond kan kosten. De vrouw deelde op haar Instagram profielfoto's van de prachtige zwarte auto, met een enorme paarse strik op het dak, om aan te geven dat het een cadeau voor haar kinderen was. Pixie en Hunter zijn natuurlijk te jong om erin te rijden. Roxy zei: "Ik ben supertrots op haar en haar broer. Pixie's idee om fidgets en zintuiglijk speelgoed toe te voegen aan haar business, waarvan veel mensen zeiden dat het niet populair zou zijn, was een enorm succes. De hulp die zowel haar broer als zij mij geven bij de aankoop (elke avond werken we aan nieuwe stijlselecties en we bespreken het), de verpakking, de bevoorrading, is hun leeftijd ver voorbij, dus de nieuwe auto was een beloning. We hebben een pact gesloten, we moeten vooruit, harder werken. De volgende is een Rolls Royce."

Bij de publicatie van de post was er veel kritiek: volgens veel mensen is het een “ongevoelig en opzichtig" geschenk, en dat de vrouw op deze manier haar kinderen onnodig verwende. Andere mensen erkennen echter het succes - ook economisch - van de vrouw en hebben geschreven "waarom zou ze het niet doen?". Wat denk jij ervan?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt